2777
2789

چرا باید این همه افغانی بی سواد و بی پول وارد ایران بشه 

اینارو تو دهات های افغانستان هم راه نمیدن. تو خود افغانستان به اینا کسی کار نمیده

خیلی هاشون مجرم و فراری هستن تو افغانستان 

تازه زیر سه تا بچه هم اوجاق کوری می دونن این قدر ابلهن

مگه طویلس اینجا 

باز پولدار و با سواد باشن ایراد نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهات موافقم

با جمله همه ادما یکین مخالفم.

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

من موافق این همه مهاجر نیستم ولی خب با سوادهاشون هم کم نیستن

الان یه خانواده خونه پدرم رو اجاره کردن هر قدر از ادب و شخصیت این خانواده بگم کم گفتم سه تا دختر داره هر سه تا معلم بودن اینجا مربی مهد شدن خود پدر و مادر خانواده تحصیل کرده آن میگفت ما مجبور به فرار شدیم و زندگیم الان اینجوری شده توی افغانستان رفاه وامکانات زیادی داشتیم بخاطر جون بچه ها فرار کردیم

من موافق این همه مهاجر نیستم ولی خب با سوادهاشون هم کم نیستن الان یه خانواده خونه پدرم رو اجاره کرد ...

اینا عیب نداره 

اما بی پول بی سواد یا مجرم چرا باید سرشو بندازه پایین بیاد ایران

اینا عیب نداره  اما بی پول بی سواد یا مجرم چرا باید سرشو بندازه پایین بیاد ایران

خیلی بده 

الان منطقه ایی که ما میشینیم همه مهاجرند ایرانی اصلا نمیبینی مگر مثل ماها که از اجبار موندیم و حتی روی قیمت های خونمون هم تاثیر گذاشته و به شدت پایین اومده

از بی درایتی بالایی هاس

و متاسفانه با وجود این همه مهاجر تورم روز به روز بالاتر میره چون تولید تغییری نکرده ولی تقاضا داره بالا میره