2777
2789
عنوان

نکات ضروری برای انتخاب رشته فرهنگیان 👩‍🏫❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 9737 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردانی آموزش و پرورش منظورش چیه؟  این رشته های دوگانه ینی کدوم؟

کاردانی برای آموزش ابتدایی هستش

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خوزستان؟ 

منطقه دو بودم من 

شاید شهر شما بگیره 

ولی درکل هرچه تراز بالاتر شانس قبولی بیشتر

درسته بالای ۶۵۰۰ مجاز میشه

ولی خیلی وقتا مثلا تراز ۷۵۰۰ رو دعوت به مصاحبه میکنن

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
راجب ازمون بهمن فرهنگیان اطلاعاتی دارید

فعلا انقدر سنجش درگیر تغییرات و انتشار کارنامه های امسال بوده چیزی راجب کنکور بعدی نگفتن.  حتی تغییرات مربوط به ۴۰۳ هم قراره اواسط شهریور اعلام کنن. فقط میدونیم یه کنکور مختص به فرهنگیان در بهمنه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سلام ممنون بابت اطلاعات مفیدی😍♥️ رشته های علوم پایه یعنی کدوم رشته ها ؟

ریاری،  فیزیک ، شیمی ، فلسفه ، تاریخ و .. 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
فعلا انقدر سنجش درگیر تغییرات و انتشار کارنامه های امسال بوده چیزی راجب کنکور بعدی نگفتن.  حتی ...

بعمن امسال؟

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا زنجان دانشگاه خوبیه؟

خودت کجایی هستی 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم