2777
2789
عنوان

نکات ضروری برای انتخاب رشته فرهنگیان 👩‍🏫❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 9737 بازدید | 88 پست
سلام میتونم بهت درخواست بدم هزارن سوال دارم🥺😘🤍

بله عزیزم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اصلن نفهمیدم چی گفتین😭

به واضح ترین شکل ممکن سعی کردم بگم. خیلی استرس داری حتما 🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا انقدر سنجش درگیر تغییرات و انتشار کارنامه های امسال بوده چیزی راجب کنکور بعدی نگفتن.  حتی ...

در مورد حقوق و مدیریت و اینا وی میدونید از فرهنگی خوشم نمیاد

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
به واضح ترین شکل ممکن سعی کردم بگم. خیلی استرس داری حتما 🥲

بخدا من هنگ کردم نمیدونم چی به چیه اسی🥺

دلم میخاد گریه کنم🥺اخه من باید بین فرهنگیان و پیرا انتخاب کنم 

اونم فرهنگیان درصد قبولیم خیلی پایینه ولی 55 کد رشتس واسع خوزستان

من تجربیم ترازم ۶۱۰۰ رتبم فوق نجومی خوزستانم ک کمبود نیرو داره شانس دارم ؟

الان من بگم شانس نداری، نمیخوای انتخاب رشته کنی؟ شما با دقت بالا بشین چیدمان رو انجام بده. اگه بچه های خوزستان امسال خیلی به فرهنگیان راغب نباشن،  انشالله شما هم قبولی❤️

رياضي منطقه يك تراز 7 هزار  اميدي به قبولي هست

ترازتون نسبتا خوبه..دعوت به مصاحبه که میشید قطعا.  مصاحبه هم عالی بگذرونید احتمال خوبی برای قبولی دارین

الان من بگم شانس نداری، نمیخوای انتخاب رشته کنی؟ شما با دقت بالا بشین چیدمان رو انجام بده. اگه بچه ه ...

نه خودم میدونم قبول نمیشم

اما میخوام دعوت ب مصاحبه بشم ک حرفی واسه گفتن داسته باشم نگن هیچی قبول نشد

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

تراز۷۴۰۰ تجربی خراسان ابتدایی هم نداره شانس قبول دارم?

مطمئنی ابتدایی نداره؟دفترچه رو چک کردی؟

سلام یعنی اگر کسی لیسانس غیر انتفاعی یا پیام نور داشته باشه برای فوق نمیتونه بره فرهنگیان؟

سلام عزیزم،  باید از طریق ماده ۲۸ ازمون بده استخدام اموزش پرورش بشه. دیگه تحصیل تو دانشگاه فرهنگیان و مزایای دانشجویی  رو نداره

اسی الان برای خوزستان  زده اولویت با شهرستان های دیگه  ینی من نباید اونارو بزنم؟  ...

اول اونایی که اولویت با شهرستان‌ خودتون هست رو بزنید. از بین باقی کد رشته ها که اولویت با شهرستان‌ های دیگه هست، صرفا پر ظرفیت هارو بزنید

اول اونایی که اولویت با شهرستان‌ خودتون هست رو بزنید. از بین باقی کد رشته ها که اولویت با شهرستان‌ ه ...

میشع جواب منم بدین با تراز نزدیک 7هزاررتجربی منطقه سه ممکنه دعوت به مصاحبه ی فرهنگیان بشم؟

سلام ممنون بابت اطلاعات مفیدی😍♥️ رشته های علوم پایه یعنی کدوم رشته ها ؟

خواسش میکنم قشنگم

رشته تون چیه؟

کاردانی آموزش ابتدایی منظورش چیه؟  این رشته های دوگانه ینی کدوم؟

کاردانی آموزش ابتدایی یعنی شما دو سال فرهنگیان میخونی و با مدرک فوق دیپلم میری سر کلاس