2777
2789
عنوان

جالب و عجیب😳

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزایا ندارن پدر من با ۳۰ سال خدمت ۲۰ تومن هم نمیگیره

همه کارمند های دولت مزایایی دارن هر کی با توجه به شغلی که داره 

معلم ها همیشه می‌خوان بگن ما هیچی نداریم 

مگه بقیه کارمند ها چی دارن ؟ معلم روزانه با ۲۰ تا دانش آموز سر و کله میزنه یه کارمند با روزی ۱۰۰ نفر پیر و جوون و آدم عصبی...

هر شغلی سختی های خودشو داره به اندازه اش هم حقوق و مزایا داره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

معلم دلسوز خیلی کم پیدا میشه دختر خودم الان میره مهد چهارتا مربی دارن هیچکدوم اصلا دلسوز نیستن

مربی مهد و معلم آموزش پرورش یکی نیستن اولا

دوما حرفتون رو تایید میکنم

معلم دلسوز کم پیدا میشه

خب بخوان مگه از جیب شما یا از ارث پدرتون میخوان 

من به حرف شما جوابی داده بودم که ریپلای کردی؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

همه کارمند های دولت مزایایی دارن هر کی با توجه به شغلی که داره  معلم ها همیشه می‌خوان بگن ما ه ...

جمله آخرت خلاصه همه حرفاس

پس دلیل نمیشه بقیه بگن معلما تابستون بیکارن

شغلشون اینه

بعضیا واقعا حرفا های خنده داری میزنن

تابستون برا کی درس بدن😂

مربی مهد و معلم آموزش پرورش یکی نیستن اولا دوما حرفتون رو تایید میکنم معلم دلسوز کم پیدا میشه

دوتا از مربی هاش بازنشسته اموزش پرورش هستن

مدیرشونم قبلا مدیر مدرسه بوده

چندساله مهد و پیش دبستانی زده

میدونم یکی نیستن😁

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
در ضمن شما چرا بدتون میاد🙂 میتونم بپرسم شغل خودتون چیه؟!

من بدم نمیاد هر کسی زحمت می‌کشه نوش جونش حقوق بگیره 

ولی نباید بگید کمتر از حقشون میگیرن 

همین معلم ها

قراره به بچشون یا بچه ایندشون درس بدن

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
ولی قشنگ جوابتون رو دادن

من حوصله بحث با زن های بیکار نی نی سایت که میچرخن تو تاپیک ها و فقط به کامنت های بقیه جواب میدن رو ندارم 

تاپیک زدی پست گذاشتم برای شما 

من تو اون تاپیک نبودم اما بزرگترین مشکل معلم ها اینه که همیشه فکر میکنن کمتر از حقشون حقوق میگیرن ان ...

خیلی موافقم کارگر یه روز نره سرکار حقوق اون روز رو نداره مقایسه کن با معلمی که بجز سه ماه تابستون کل ایام عید و تعطیلن. تعطیلیا خصوصا  تو چندسال اخیر هم که بماند 

زهد ریایی،جهل مقدس...