2777
2789
عنوان

جالب و عجیب😳

437 بازدید | 46 پست

تو یکی از تاپیکای پر بازدید دیدم بعضیا خیلی شیک و رسمی به شغل دبیری توهین کردن

به اینکه چند ماه بیکارن

پنجشنبه جمعه چرا خونه هستن

تعطیلات خونه هستن😳😂

من معلم نیستم

ولی پدر و مادرم چرا

افتخار میکنم بهشون

هر شغلی به اندازه دردسر هاش باید حقوق بگیره که معلم ها کمتر از حقشون میگیرن

جهت یادآوری به دوستانی که انگاری از یه جایی سوزش دارن هنوز: معلم ها وظیفه شون تربیت چندین بچه است

خود کلمه تربیت خیلی بار سنگینی داره

پس با کارمندی که صرفا پشت سیستم کامپیوتر هست مقایسه نفرمایید

با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرم که معلما دارن بچه هارو تربیت میکنن😐

معلمای زمان ما که همه یکی از یکی عقده ای تر و وحشی تر بودن

ارث باباشونو از دانش اموز میخواستن

بلانسبت معلمای دلسوز که البته قسمت ما فقط خبیثاش بود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من تو اون تاپیک نبودم اما بزرگترین مشکل معلم ها اینه که همیشه فکر میکنن کمتر از حقشون حقوق میگیرن انتظار چی دارن ؟ به اندازه ای که کار میکنن حقوق و مزایا دارن دیگه چرا همیشه می‌نالید!!! 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چقدرم که معلما دارن بچه هارو تربیت میکنن😐 معلمای زمان ما که همه یکی از یکی عقده ای تر و وحشی تر بو ...

توی هر شغلی بد و خوب هست

البته ظاهرا معلم های شما وظیفه شناس نبودن

مشخصه کاملا👌🏻

انشالله عزیزم یکی از بهترین شغل ها برای خانم معلم بودن هست هر چند من خودم علاقه ای نداشتم دو دستی ...

دقیقااا

یعنی عااااشق معلم شدنم خدا کنه قبول شم 

موفق باشی مهربون🌹🤍

هر سوالی درباره کنکور انسانی و دانشگاه فرهنگیان داشتی جواب میدم😊
توی هر شغلی بد و خوب هست البته ظاهرا معلم های شما وظیفه شناس نبودن مشخصه کاملا👌🏻

زمان ما همه ی معلما اونطوری بودن

تازه من مدرسه نمونه میرفتم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من خودم تیزهوشان بودم عزیز🙂باز از نظر خودم همه معلما تعریفی نداشتن

معلم دلسوز خیلی کم پیدا میشه

دختر خودم الان میره مهد

چهارتا مربی دارن هیچکدوم اصلا دلسوز نیستن