2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

244 بازدید | 58 پست

سلام خانوما ممنون میشم راهنماییم کنید

من نامزدم بیشتر شب ها با دوستاش میره بیرون و تا ۱/۵ اینا بیرونه بعد چند شب پیش من سر بسته گفتم یکم زودتر میومدی چون اون شب خیلی خسته بودم و اونم میدونست ولی خب دیر اومد 

بعد اون شب که گفتم زودتر میومدی فرداش گفت از این به بعد من که بیرونم دیر میام تو میخابی منتظر من نمیمونی  

من گفتم تا تو نیای خوابم نمیبره واقعانم قلبم آروم نمیشه تا نیاد 

بنظرتون 

گفت بعدا حرف میزنیم اینسری که گفت چی بگم ؟ قبول کنم ؟ 

اگه قبول نکنم بنظرم مجبور میشه زودتر بیاد از یه طرف خودم خیلی خسته و ناراحت میشم که تا دیر وقت بیرون میمونه و من باید منتظر باشم تا بیاد 

رفیق بازیش اذیتم میکنه🤦🏼‍♀️

یا درستش کن یا واقعا فکری به حال رابطتون بکن چون مرد رفیق باز زنش رو پیر میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با رفیق باز نامزد کردی؟چرا موقع خواستگاری نگفتی؟الان بگی زود بیا میگه داری کنترلش میکنی دعوا میک ...

اولا انقدر نبود بعد هنوز انقدر رسمی نشده یعنی عقد نیستیم شش ماهه داریم آشنا میشیم

چجوری اخه

با دعوا با قهر با هرچی که میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بهش بگو مهم خوابیدن یا نخوابیدن نیست 

مهم ارزش و احترامیه ک بهم نمیذاری...

توی این ۶ سال زندگی دیرترین موقعی ک شوهرم اومد خونه ساعت ۱۰ شب بود اونم چون سرکار بود 

چون میدونه خوشم نمیاد دیروقت تنها بمونم

بهش بگو الویت هاشو مشخص کنه...  الان شما باید الویت اولش باشی...

اگه نیستی پس باید یه فکر اساسی درمورد ادامه دادن باهاش باشی

دوران *دوستی یا نامزدی* براش شناختن همدیگه هست پس خودتونو گول نزنید و درست تصمیم بگیرید‌ اگه از الان اینجوریه  چندسال دیگه همچنان قراره تورو با یه بچه توی خونه تنها بذاره  این ادما عوض نمیشن منطقی فکر کن

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
چجوری  اینکه با سیاست بگم نمیتونم و خوابم نمیبره فکر کنم مجبور شه زودتر بیاد  بنظرتون در ...

با بزرگترا مطرح کن

با پدر و مادرش

رفیق بازی مشکل بزرگیه

هستن مردایی که چند تا بچه دارن ولی هنوز رفیق بازن و زن بیچاره شونو افسرده کردن

قبل از عقد دوره ی آشنایی نداشتین؟