2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا بو ام نگرفته فقط زبزه راه میری حس میشه

یکم راه بری درست میشه ول کن حساس نباش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نه اصلا بو ام نگرفته فقط زبزه راه میری حس میشه

ی جارو برقی بکش شاید درست شد فرش اواش زبر میشه بعد شستن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
دور از جونت عزیزم. چی بگم.راه حلی به نظرم نمیرسه.نمیتونی تماس بگیری کسی بیاد کمکت؟

نه تنهایی با شوهرم شستیم کسی نیومد منم گفتم تمیز شه کلی تاید زدم نگو مونده داخلش

فرشم خراب میشه؟

یکم راه بری درست میشه ول کن حساس نباش

قوم عجوج مجوج میترسم بیاد دس بکشه بفهمه بخندن بهمون

اولین بارمون بود فرش میشستیم قبلا مجردی شسته بودیم یادمون نمیومد چی ب چیه 

نه تنهایی با شوهرم شستیم کسی نیومد منم گفتم تمیز شه کلی تاید زدم نگو مونده داخلش فرشم خراب میشه؟

اگر زیاد هست سفیدک میزنه و اون جاهایی که تاید مونده سفت میشه. اگر شرایط مالیش رو داری زنگ‌بزن دفتر خدماتی نیرو بفرسته بشور مجدد. یا بده قالیشویی، البته بازهم از بزرگتری مادری،مادرشوهری بپرس.به هر حال تجربه ی اونها بیشتره.شاید من دارم اشتباه میگم.

سلام😊 
ی جارو برقی بکش شاید درست شد فرش اواش زبر میشه بعد شستن

جدی؟خدا کنه 

یبار کشیدم حالا اون فرشی ک وضعش خرابه و دستمال کشیدم بکی دیگ موندا منتظرم ببینم اثر میکنه دستمال

میگن کف بمونه خراب میشه فرش درسته؟

اگر زیاد هست سفیدک میزنه و اون جاهایی که تاید مونده سفت میشه. اگر شرایط مالیش رو داری زنگ‌بزن دفتر خ ...

نه سفیدک نداره فقط راه رفتی زبره 

مثل این میمونه ک بخار شو بکشی زیاد ی قسمتو جمع کنه فرشو اونجوریه

جدی؟خدا کنه  یبار کشیدم حالا اون فرشی ک وضعش خرابه و دستمال کشیدم بکی دیگ موندا منتظرم ببینم ا ...

اخه کف بمونه ممکنه کپک بزنه فرشت زمستون و بو بگیره  بده قالیشویی برات بشورن یبار  

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
اخه کف بمونه ممکنه کپک بزنه فرشت زمستون و بو بگیره  بده قالیشویی برات بشورن یبار  

ازون میترسم بو اینا نمیده هنوز ولی خب صبر میکنم دو س روز بهتر شه کمرم تونستم بشورم نشد بدم بیرون یا اگ بو نگرفت بیخبالش بشم