2777
2789
عنوان

میخوام نامزدی رو بهم بزنم 😔

4266 بازدید | 216 پست

وقتی پیششم حسم بد نیست خوبه، خودشم خوبه و شرایطشم خوبه

اما وقتی میام خونه اصلا دل تنگ نیستم بهم پیام میده شوقی نداره قلبم به تپش نمیفته واسش ..

دیشب بهش گفتم اینارو، گفت پس فعلا جلسات مشاوره رو کنسل کنیم چون مشاوره نمیتونه حسی تو دلت به وجود بیاره،

یه جلسه دیگه صحبت کنیم اگه بازم اینطور بودی تموم کنیم بهتر از اینه که فردا با یه بچه پشیمون بشی 😔😔

نمیدونم بعد عقد واقعا میتونم عاشق بشم؟ یا نه 

فقط وقتی پیششم حسم خوبه ولی وقتی نیست انگار نه انگار مث بقیه نامزدا منتظر پیامش و.. نیستم یعنی شور و حالی پیدا نکردم نسبت بهش 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب معلومه اونم چندان گرم نیست که راحت قبول کرد

نمیدونم شاید

گفت من همه شرایط برات فراهم کردم دیگه تصمیم با خودت ..

دیشب تو پیام بهش اینارو گفتم شاید شوکه شده نمیدونم 

یعنی چی؟ یعنی دوسش نداری؟

ببین وقتی پیش همدیگه ایم خ دوسش دارم و حتی دلم قنج میره براش   تو دلم قربون صدقش میرم

ولی وقتی پیشم نیس مثلا سرکاره یا حتی مسافرته اصلا دلم تنگ نمیشه براش و حتی حس میکنم دوسش ندارم  نمیدونم چرا اینجوریم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

همین که حس خوبی کنارش داری کافیه..دلتم تنگ نمیشه چون اکثرماخانوما بیشتردلمون شوره اینومیزنه که نکنه فلان جاباشه نکنه کاری کنه نکنه سرش گرمه به من پیام نمیده و....ولی اینکه ازپیشش میای وحسی نداری بنظرم خوبه یعنی زیاددلواپسش نیستی..حالاامتحان کن بذاریه هفته بره مسافرت بهت زنگ نزنه اونوقت بهت میگم😂

ببین وقتی هیچ شوقی براش نداری

منتظر نباش بعد عقد بهش حس پیدا کنی

زندگی دوتاتونو خراب نکن

شما عاشق نیستید

زندگی بدون عشق جهنمه

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
ببین وقتی پیش همدیگه ایم خ دوسش دارم و حتی دلم قنج میره براش     تو دلم قربون صدقش میرم و ...

به نظرم شماواستاتر بصری هستین یعنی به دیده هابیشتراهمیت میدین حالامن برعکسم سمعی هستم دیدن شوهرم برام مهم نیست چه کارایی میکنه هم مهم نیست بیشتردوس دارم بهم بگه وکنارشم نباشم مهم نیست یه تماس بگیره وبهم ابرازعلاقه کنه کافیه😂

ببین وقتی پیش همدیگه ایم خ دوسش دارم و حتی دلم قنج میره براش     تو دلم قربون صدقش میرم و ...

خب من نمیتونم‌ریسک کنم بگم‌شااااید بعد ازدواج خوب بشم 

من تا هشت نه ماه اول حسی نداشتم ، از اون به بعد خیلی علاقه مند شدم ...معلومه ک از اول عشق و عاشقی نی ...

عریزم میترسم ریسک کنم ولی نشه بعد زندگیم نابود شه همه بگن اگه نمیخواستی چرا زودتر نگفتی🥺

ببین وقتی هیچ شوقی براش نداری منتظر نباش بعد عقد بهش حس پیدا کنی زندگی دوتاتونو خراب نکن شما عاشق ...

نه اتفاقا عشق بعدازدواج بهتره من وشوهرم عاشق هم بودیم ازدواج کردیم چندسال اول عینه سگ وگربه بودیم هی بهم میپردیم هی بهانه میگرفتیم هی آماره همومیگرفتیم زندگی برامون جهنم شده بود گذشت زمان بهترمون کردوگرنه میخواستیم طلاق بگیریم

همین که حس خوبی کنارش داری کافیه..دلتم تنگ نمیشه چون اکثرماخانوما بیشتردلمون شوره اینومیزنه که نکنه ...

وای نه اینقدر بی مزه هم خوب نیست

اینکه بود و نبودش فرقی نداشته باشه اذیت کنندس

به نظرم شماواستاتر بصری هستین یعنی به دیده هابیشتراهمیت میدین حالامن برعکسم سمعی هستم دیدن شوهرم برا ...

نمیدونم در هرصورت هر دو موردش بنظرمن خ جالبه

اینک اینقد وابستش نیستم حس خوبی بهم میده  

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)