2777
2789
عنوان

این رشته کاردانی چیه؟

254 بازدید | 13 پست

دفترچه ها اومده، چند تا رشته زده کاردانی، یعنی کاردانی فقط میشه خوند بعدش بخوابم کارشناسی بگیریم چجوری ادامه بدیم؟ ارزش داره بریم ؟

هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاردانی میشه فوق دیپلم که دوساله  بخوای کارشناسی بگیری مجدد باید امتحان بدی یعنی امتحان کاردان ...

سخته اون آزمون؟ می‌خوام اینارم بزنم اولویت هایی آخرم ولی میترسم اشتباه بشه

سخته اون آزمون؟ می‌خوام اینارم بزنم اولویت هایی آخرم ولی میترسم اشتباه بشه

راستش من اصلا نمیدونم دارن چیکار میکنن

بنظرم با یکی مشورت کن که خبره باشه

اکثر کاردانی هایی که دارن میگیرن تعهدی هستن

معلوم نیست چه بلایی میخوان سرشون بیارن چقدر حقوق میخوان بهشون بدن به نفعه متقاضیه یا به ضررش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اگه کاردانی اولیوت های آخرت باشه بهتره چونکه مجدد نباید استرس کنکور داشته باشی رشته های دیگه چی میتو ...

آره می‌خوام اولویت های آخرک بزنم، ولی از یه ور میترسم اونجوری که فکر می کردم نباشه شانس ندارم یه موقع اینا دراومدم

آره می‌خوام اولویت های آخرک بزنم، ولی از یه ور میترسم اونجوری که فکر می کردم نباشه شانس ندارم یه موق ...

نه دیگه تا وقتی انتخاب های اولت رو بیاری که انتخاب های آخرت بررسی نمیشن 

راستش من اصلا نمیدونم دارن چیکار میکنن بنظرم با یکی مشورت کن که خبره باشه اکثر کاردانی هایی که دار ...

این کاردانی واسه امور بانکی مدیریت اشتغال می‌خوام اولویت هایی آخرم بزنم، یعنی ممکن اینا هم تعهد بگیرن؟ چه وضعشه