honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 عنوان این رشته کاردانی چیه؟ 254 بازدید | 13 پست دفترچه ها اومده، چند تا رشته زده کاردانی، یعنی کاردانی فقط میشه خوند بعدش بخوابم کارشناسی بگیریم چجوری ادامه بدیم؟ ارزش داره بریم ؟ هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد 1402/05/29 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_nurse عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1298 کاردانی میشه فوق دیپلم که دوساله بخوای کارشناسی بگیری مجدد باید امتحان بدی یعنی امتحان کاردانی به کارشناسی چیزی مشابه کنکور
sogol1021 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 4199 بچه ها شما بنظرتون نظری بهتره یا حرفه مثل طراحی دوخت - این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11435 فوق دیپلمهواسه کارشناسی باید کنکور بدی باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 کاردانی میشه فوق دیپلم که دوساله بخوای کارشناسی بگیری مجدد باید امتحان بدی یعنی امتحان کاردان ... سخته اون آزمون؟ میخوام اینارم بزنم اولویت هایی آخرم ولی میترسم اشتباه بشه هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
little_nurse عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1298 سخته اون آزمون؟ میخوام اینارم بزنم اولویت هایی آخرم ولی میترسم اشتباه بشه چه رشته ای میخوای بری
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 اگه فرهنگیان منظورته اره خوبه از دست نده نه فرهنگیان نیست تو دفترچه، هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 چه رشته ای میخوای بری بیشتر مدیریت مدنظرم، هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
little_nurse عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1298 بیشتر مدیریت مدنظرم، اگه کاردانی اولیوت های آخرت باشه بهتره چونکه مجدد نباید استرس کنکور داشته باشی رشته های دیگه چی میتونی انتخاب کنی
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11435 سخته اون آزمون؟ میخوام اینارم بزنم اولویت هایی آخرم ولی میترسم اشتباه بشه راستش من اصلا نمیدونم دارن چیکار میکننبنظرم با یکی مشورت کن که خبره باشهاکثر کاردانی هایی که دارن میگیرن تعهدی هستنمعلوم نیست چه بلایی میخوان سرشون بیارن چقدر حقوق میخوان بهشون بدن به نفعه متقاضیه یا به ضررش باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 اگه کاردانی اولیوت های آخرت باشه بهتره چونکه مجدد نباید استرس کنکور داشته باشی رشته های دیگه چی میتو ... آره میخوام اولویت های آخرک بزنم، ولی از یه ور میترسم اونجوری که فکر می کردم نباشه شانس ندارم یه موقع اینا دراومدم هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
little_nurse عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1298 آره میخوام اولویت های آخرک بزنم، ولی از یه ور میترسم اونجوری که فکر می کردم نباشه شانس ندارم یه موق ... نه دیگه تا وقتی انتخاب های اولت رو بیاری که انتخاب های آخرت بررسی نمیشن
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 راستش من اصلا نمیدونم دارن چیکار میکنن بنظرم با یکی مشورت کن که خبره باشه اکثر کاردانی هایی که دار ... این کاردانی واسه امور بانکی مدیریت اشتغال میخوام اولویت هایی آخرم بزنم، یعنی ممکن اینا هم تعهد بگیرن؟ چه وضعشه هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد