2777
2789

سلام 

من از تیر شروع کردم درس میخونم(البته یازدهمم شروع کرده بودم میخوندم) ، کلاس برداشتم باهاشون پیش میرم اما استرس قبول نشدن دیوونم میکنه 

بیرون نمیرم، صبحا زود بیدار میشم ولی وقتی میبینم بعضیا میگن خوندیم قبول نشدیم حالم بد میشه 

و اینکه چون حتما باید امسال قبول شم اگ نشم واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم 

شما باتجربه ها توصیه ای ندارید؟ 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

استرس نداشته باش قطعا موفق میشی مدرست چیه عادی؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش قطعا موفق میشی مدرست چیه عادی؟

اره عادیه 

میدونی یکی از دوستامون از دهم میخوند قلم چی نفر اول بودم الان رتبش 1300شد 

میگم این که اینطوری شد چه توقعی از من💔😿

اره عادیه  میدونی یکی از دوستامون از دهم میخوند قلم چی نفر اول بودم الان رتبش 1300شد  می ...

منم عادیم استرس قبول نشدن دارم نمیدونم باید چیکار کنم دوستت درسش چطور بود رستش چیه 

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

تجربه این حالتو دارم زمان که بگذره میفهمی همه این حرفا چرند بوده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
عزیزجان شما هر جا که تلاش کنی برنده ای کاری به حرف دیگران نداشته باش شاید اون ها مسیرشون مشکلاتشون ب ...

بخدا من صبحا 5 و 6 بیدارم، الان چندین ماه پامو از خونه بیرون نذاشتم، چاق شدم، حتی احساس میکنم افسرده شدم آنقدر بدبختی دارم که قابل گفتن نیس اگ قبول نشم ظلم بزرگی بهم میشه💔😭

اونایی میگن خوندیم قبول نشدیم زررر میزنن اونا اواز خوندن نه درس 

شما از الان روزانه 4 ساعت مفید درس بخونی ی رشته تاپ کنکور قبول میشی 

بشرطی این 4 ساعت مفید و با حواس جمع باشه

اره عادیه  میدونی یکی از دوستامون از دهم میخوند قلم چی نفر اول بودم الان رتبش 1300شد  می ...

۱۳۰۰ خوبه بنظرم توهم تلاش کن با خودت بگو من قرار میذارم زیر هزار شم یکی میگفت امسال سهم اونایی که عادی میخونن بیشتر شده تو کنکور الان شرط معدل هستش معدلت سعی کن بالای نوزده و نیم باشه

منم عادیم استرس قبول نشدن دارم نمیدونم باید چیکار کنم دوستت درسش چطور بود رستش چیه 

آنقدر پولداران مشاورش نیویورکی بود همش نفر اول قلم چی 

تجربی 

بخدا من صبحا 5 و 6 بیدارم، الان چندین ماه پامو از خونه بیرون نذاشتم، چاق شدم، حتی احساس میکنم افسرده ...

تو چرا انقد شبیه منی

آنقدر پولداران مشاورش نیویورکی بود همش نفر اول قلم چی  تجربی

مم همیشه با خودم میگم خدایا چرت من نباید پولدار باشم که انقد بتونم مشاور  و کوفت و زهمار بگیرم خدا شانس بده واقعا البته حسودی نمیکنم ما تلاش خودمون رو میکنیم 

بخدا من صبحا 5 و 6 بیدارم، الان چندین ماه پامو از خونه بیرون نذاشتم، چاق شدم، حتی احساس میکنم افسرده ...

اولا اینکه به خودت نباید سختی بدی خواب کافی برات خوبه من نمیگم زیاد بخوای ولی ۷ الی ۸ ساعت خواب برای مغزت از نون شب واجب تره 

دوم اینکه آخر هفته بیرون برو شده یک ساعت ولی این کار رو انجام بده چون برای روحیه ات خوبه 

سوما یه چیزی رو برای خودت اینقدر سخت نکن تلاش کن و بقیش رو بسپار به خدا اون بلده درستش کنه 

اونایی میگن خوندیم قبول نشدیم زررر میزنن اونا اواز خوندن نه درس  شما از الان روزانه 4 ساعت مفی ...

الان دوازدهمم روزی 10 میخونم حتی بعضی وقتا بیشتر 

خداکنه قبول شم❤️