هاااااااانیه مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 عنوان من علائممو میگم شما بگید بچم دختره یا پسر | مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست ۳ ماهمهویار هیچی ندارم نه ترشی ن شیرینیبه شدت نفسم تنگ شده و بدنم حرارت داره و داغمخیلی کسلم و ناراحتبیشتر به پهلوی راست دلم میخاد بخابمچندتا تعین جنسیت هم انجام دادم از سایت یاد گرفتم دختر نشون دادهسوال دیگه بود بگید جواب بدم بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من 1402/05/29 | 07:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوروبین عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 3784 😂😂 اخه تازه ۳ ماهه اما خب همش فک میکردم تنگی نفس ماهای اخر میاد ن همین اول برای من دختره از اول تنگی نفس داشتم
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20473 نه فعلا که نه پوستم خوب بود هنوزم خوبه احتمالا پسره طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 حسم میگه دختره میشه حالا واسه منو بگی من عاشق چیزای ترش و شورم ی مدت هوس سیر ترشی کردم حالت تهوع ن ... ترش و شور میگن پسر بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25944 😂😂 اخه تازه ۳ ماهه اما خب همش فک میکردم تنگی نفس ماهای اخر میاد ن همین اول حالت تهوع نداری؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7970 بدنت سنگین شده؟تنبل شدی؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ملکاجووون عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 8900 برای من دختره از اول تنگی نفس داشتم منم سر پسرم از اول تنگی نفس داشتم لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14581 نه اصلا شاید پسر باشه ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
esgghetaaaaaam عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4803 خانوما ببخشید من حوصله ندارم تایپک بزنم کسی میتونه بهم بگه چجوری کپسول گاز رو عوض کنم؟😂میدونممسخرس ... منظورت پیک نیکه؟
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 برای من دختره از اول تنگی نفس داشتم منم شنیدم دختر از اول تنگی نفس داری بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7970 ترش و شور میگن پسر هم سر بارداری پسرم ترش و شور خوردم هم واسه دخترم. این حرفا دروغه فقط سونوگرافی مشخص میکنه مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 بدنت سنگین شده؟تنبل شدی؟ به شددددددددتیعنی نمیخام پاشم یه لیوان اب بخورمبا اینکه لاغرم انکار صد کیلوام انقد سنگین بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
اویشن۶۷ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3791 منم شنیدم دختر از اول تنگی نفس داری تنگی نفس ربطی به جنسیت نداره ،رشد موهای بدنت چطورشده سینه هات تعییر کردن یااحساس سنگی بزاق دهنت زیادشده