2777
2789
عنوان

من علائممو میگم شما بگید بچم دختره یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست
هم سر بارداری پسرم ترش و شور خوردم هم واسه دخترم. این حرفا دروغه فقط سونوگرافی مشخص میکنه

اره عزیزم اینم شنیدم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش بزنه جنسیت‌چیه

والا من که باردار بودم بدنم جوش میزد 

یکی از فامیلامون منو دید گفت حامله ست بچشم پسره 

درصورتی که من تا پنج ماهگی به کسی نگفتم باردارم😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تنگی نفس ربطی به جنسیت نداره ،رشد موهای بدنت چطورشده سینه هات تعییر کردن یااحساس سنگی بزاق دهنت زیاد ...

اره سینه هام تغیر کردن که خب طبیعیه

رشد موهامو متوجه نشدم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
به شددددددددت یعنی نمیخام پاشم یه لیوان اب بخورم با اینکه لاغرم انکار صد کیلوام انقد سنگین

دختره احتمالا. منم سر بارداری دخترم بدنم سنگین شده بود وزنم خوب بود ولی تنبل بودم ولی سر بارداری پسرم سبک بودم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حالت تهوع داری اگه داری چه موقعی از روز؟؟؟

اصلا معلوم نمیکنه

بالا نمیادم اصلا

گاهی صبح حالتشو دارم اوق میزنم

گاهی عصر

دختره احتمالا. منم سر بارداری دخترم بدنم سنگین شده بود وزنم خوب بود ولی تنبل بودم ولی سر بارداری پسر ...

اره اینم شنیدم

منم اصلا حالت تهوع نداشتم فقط موقع غروب یه ذره حالت تهوع می‌گرفتم میگفتن پسره در حالیکه دختر بود😄

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
صورتت هم جوش میزد؟ قسمت چانه بخصوص؟

نه صورتم سفید تر شده بود سرحال شده بودم 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تقویم چینی نگاه کن، من جفت بارداریمو نگاه کردم درست بود

دختر