2777
2789
عنوان

دوازده روز ازبچه هام دور میشم 😭

198 بازدید | 28 پست

چقدرمادربودن سخته ازهمین الان دلتنگشونم دارم میره کربلا یک جای خیلی خیلی بهتره ولی جدایی ازبچه ها قلبم روبه درداورده امروز بردیمشون پارک وبازی کردن بعدن بستنی گرفتیم خوردن وذوق میزدن قبل خوابم نوازششون کردم واشک ریختم فردامیزارمشون خونه مامانم ومیریم مطمئنم کل مسیرو اشک بریزم بیاین منو اروم کنین 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه فهمیدم دوتا پسر بچه به بچم تجاوز کردن   دارم میمیرم   خیلی سخته بچه منم ۹ س ...

ایی وایییی خب عزیزم راه حلش مشاوره هستش حتما ببرش مشاوره وروی خودت کارکن بتونی کمکش بکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایی وایییی خب عزیزم راه حلش مشاوره هستش حتما ببرش مشاوره وروی خودت کارکن بتونی کمکش بکنی

رفتیم از اون بچه ها شکایت کردیم  ولی گفتن کاری باهاشون نمیکنن  اصلا دارم میمیرم  وقتی به بچم نگاه میکنم میخوام خودم یه بلایی سر اون بچها بیارم 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
رفتیم از اون بچه ها شکایت کردیم  ولی گفتن کاری باهاشون نمیکنن  اصلا دارم میمیرم  وقتی ...

طبیعیه که این حسوداشته باشی واقعا مشکل سختی هستش وکنار اومدن باهاش دشواره ولی الان دریابش اگه خودت داغون باشی اون بچه اروم نمیشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه که این حسوداشته باشی واقعا مشکل سختی هستش وکنار اومدن باهاش دشواره ولی الان دریابش اگه خودت د ...

نمیتونم  بخدا همش دارم  گریه میکنم   خیلی سخته شوهرمم از من بدتر داریم دیونه میشیم به زور جلو شوهرمو گرفتم میخواست بره یه بلایی سر بچه یا خانوادش بیاره 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴