2777
2789
عنوان

نظر دادن بی مورد خانواده شوهر به طرز لباس پوشیدنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 74 پست
تمام سعیم کردم ولی ول کنم نیستن یه هفته اس سرسنگین ذم نمیرم سمتشون امشب مادرشوهرم اومده آشتی....حالا ...

😐شما همچنان نرو خب 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
باز خوبه شوهرت هواتو داره خیلیا دوست دارن بجای تو باشن اونا تفکرات قدیمی دارن ولش

اره شوهرم یه درصدم به حرفا و رفتارهاشون اهمیت نمیده این منم که میمونم حرص میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شوهرم یه درصدم به حرفا و رفتارهاشون اهمیت نمیده این منم که میمونم حرص میخورم

این چه حرفیه خواهرررر🫠😂

فامیلای ما اوایل ک بی‌حجاب شده بودم تیکه مینداختن اما انقد بی محلی کردم که خودشون هم چادر رو کنار گذاشتن 

کلا دیگ به دیگ میگه روت سیاه😂

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
اره اصلااا ب روی خودت نیار و راجب خانوادش بد نگو خوش برخورد باش اون عروس بد اخلاقه نشی از نظرشون 😑 ...

چقد خوب بلدی....من همش راجب خونوادش بهش غر میزنم بابا دقم دادن خسته ام کردن خونمون هم نزدیکه انتظار دارن هر روزم خونشون باشم اگه ماهی یه بار قرار بود ببینمشونم اینقد حرص نمیخوردم

این چه حرفیه خواهرررر🫠😂 فامیلای ما اوایل ک بی‌حجاب شده بودم تیکه مینداختن اما انقد بی محلی کردم ک ...

منم تصمیم گرفتم دیگه محل نزارم....مثلا پدرشوهرم میگه من از کسیکه چادر نپوشه متنفرم مادرشوهرم هم همینو میگه....خیلی ناراحت میشم

چقد خوب بلدی....من همش راجب خونوادش بهش غر میزنم بابا دقم دادن خسته ام کردن خونمون هم نزدیکه انتظار ...

چون دیدم اطرافم هرچی بیشتر غر بزنی خودتو بیشتر از چشم شوهرت میندازی مردا قلق دارن اگه خوب برخورد کنی همه کار برات میکنن و اینکه از غر بیزارند بیزاااار

خانواده شوهرت همیشه کنارت نیستن ولی شوهرت تا آخر عمر همراهته توی رفتارت باهاش دقت کن و از خودت نرنجونش ب خودت نزدیکش کن

حق ندارن بچه ک نیستی  من مادر شوهرم میگه همیشه شیک پوش باش که نکنه پس ک حتی اشتباهی نگاهش سمت ...

شوهرم هم همینو میخاد دوس داره به روز باشه ولی مادرشوهرم میخاد من مثل خودش لباس بپوشم 

بخاطر حرف اونا پوششی که خودش دوس داره بزاره کنار؟؟؟ چه خبره بابا!!!!

اره خب واقعا نمیشه....مادرشوهرم میگه من واسه دوتا عروسام شرط گذاشتم که چادر بپوشین من بش گفتم شوهرم موقعه خواستگاری همچین شرطی واسم نزاشت