2777
2789
عنوان

نظر دادن بی مورد خانواده شوهر به طرز لباس پوشیدنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 74 پست
بنظرمن ک با نظر دادن بیخود فقط احترام خودشونو زیرسوال میبرن اهمیت نده بنظرم ویکبار به همسرت بگو جلوش ...

دقیقا بخدا دارن خودشون از چشمم میندازن شوهرم میگه پدرومادرم هستن نمیتونم بهشون چیزی بگم ولی تو اهمیت نده کار خودت بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کوتاه میپوشم ی بارمادرشوهرم گفت اونیکی روبپوش بلنده شستمش گزاشتمش کناردیگه دخالت نکرد

چی گفتی بهش 

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
وای توروخدا بگو چکار میکنی من دارم دیونه میشم 

ببین من ۷ ساله عروسشونم

متاسفانه توی یه ساختمونم هستیم

از روز اول به لباس من گیر میداد

اوایل چیزی نمی گفتم ولی دیگه از دستش عاصی شدمفتم پدرشوهر عزیزم پوشش من از دخترات که بهتره

همون لباسامو میپوشم هر حرفیم بگه اصلا جواب نمیدم کار خودمو میکنم

حتی به رنگ رژ لبمم گیر میده

چی گفتی بهش 

گفتم همینودوست دارم همسرمم کوتاه دوست داره

دیگه حرف نزد کلا اهل دخالت نیستن اینم چون مهمون بودگفت ولی محکم وبااقتدارگفتم خودشو جمع کرد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
یه چادر پوشیدن اینقدر سخت نیستا  روسری شیک بگیر حجابتو حفظ کن  بزار تو سوگلی باشی و بگن ...

واسه کسیکه تمام عمرش مانتو پوشیده خیلی سخته...بعدشم نمیتونم خودم بخاطر عقاید یه آدم ۵۰ ساله تغییر بدم 

دقیقا بخدا دارن خودشون از چشمم میندازن شوهرم میگه پدرومادرم هستن نمیتونم بهشون چیزی بگم ولی تو اهمیت ...

بیخیال کمتر در مرض دیدشون باش و باهاشون بحث نکن نظرهم دادن بازم کار خودتو بکن  

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
اینو گفتم بهش میگه نمیتونم  به پدرومادرم اینارو بگم سختمه

ببین شوهر من بالای ۱۰۰ بار به پدرش گفته به آرایش و لباس زنم کاری نداشته باشین دخالت نکنین

شب میگه باشه کاری ندارم

صب که میشه بازم روز از نو روزی از نو

گفتم همینودوست دارم همسرمم کوتاه دوست داره دیگه حرف نزد کلا اهل دخالت نیستن اینم چون مهمون بودگفت و ...

ایول بهت

من مجردم 

اما اگه کسی بهم گیر بده انقد بی اعتماد بنفس و آروم جوابش رو میدم ک حد نداره

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
باز خوبه شوهرت هواتو داره خیلیا دوست دارن بجای تو باشن اونا تفکرات قدیمی دارن ولش

خب همش دارم سرکوفت میشنوم بخاطر تفکرات قدیمیشون نمیخان قبول کنن که اون دوره دیگه تموم شده