2777
2789
عنوان

کسانی ک بینی عمل کردن لطفا بیاین

82 بازدید | 10 پست

من چهارشنبه  عمل کردم. مشها ی داخل ببینی م رو امروز درآوردن  و خودم  بینی م شستم  ولی تنفسم راحت نیستم  باید یکم دهنم باز باشه  بنظرتون طبیعیه ؟ چون هنو داخلش  کاملا تمیز نیست  

میبینم یکم خون خشک شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه

خیلی دست کاری نکن میدونم سخته یکم ولی این مواظبت ها خیلی مهمه 

فقط شستشو آروم بدون فشار و صبر داشته باش هر چی میگذره بهتر میشی

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
طبیعیه خیلی دست کاری نکن میدونم سخته یکم ولی این مواظبت ها خیلی مهمه  فقط شستشو آروم بدون فشا ...

بخیه دو  طرف بینی مثل هم نیست  بنظرت  طبیعیه؟‌

حالت بخیه شون متفاوته

حالا که تازه عمل کردید یه نصیحت دوستانه

همه مواردی که دکترت گفته رو رعایت کن

هر چقدر هم کلافه شدی سختت بود اذیت شدی

همه مواظبت ها رو رعایت کن

واقعا خیلی تاثیر داره نکاتی که دکتر میگه

شاید الان خسته بشی ولی نتیجه اش ارزش‌ داره

اگر رعایت نکنی بعدا پشیمون بشی‌ خیلی دیره عزیزم 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
بخیه دو  طرف بینی مثل هم نیست  بنظرت  طبیعیه؟‌ حالت بخیه شون متفاوته

واسه من یه طرف انگار عمیق‌ تر بود بخیه هام مدلشم فرق داشت اره چیز خاصی نیست

فقط مرتب از تایمی که دکتر گفته کرم ترمیم کننده رو روی رد بخیه بزن که کمترین رد بمونه 

دیگه اون موقع اصلا مهم نیست چجوری‌بخیه زدن چون محو میشه

نه این طبیعی نیست جراحه یه گندی زده    

اندازه  تقریبا یکیه ولی حس میکنم. یکی کشیدس،یکی،یکم برآمده  نمیتونم چون چسب روشه  یا ورمه  چون چسب  و گچ داره هنور ندیدم چه شکلیه