2777
2789
عنوان

اولین حرکات جنین

831 بازدید | 46 پست

حستون بعد از اولین حرکات جنین؟!

من چن وقتی بود فک میکردم حباب میترکه تو دلم دیروز باهمسرم متوجه اولین حرکتش شدیم کلی خندیدیم از سر ذوق😻😅

اما نمیدونم چرا ی حس ترس اضطراب و نگرانی خفیفی دارم انگار پیرزنی داره لباس میشوره تو شکمم بدجور کلافم کرده اگ بخاد تا اخر این حس باهام باشه خیلی سخته بااینک لحظه شماری میکردم واس این روزا🥺🤦🏻‍♀️

ترس از زایمان (فوبیا) دارم همش فکرش میاد سراغم☹️کل ذوق بارداریو ازم گرفته

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

وای خدا 😂فرق شستن لباس شستن جون پیرزن جیه ک‌این فکر کردی ....من هنوز حسش نکردم چند هفته هستی مامان عزیز 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای؟؟من دارم میرم ۱۶ ولی خبری از نی نی نیس

۱۸ هفتم 

هنو زوده ۱۶ برا حرکات جنین 

انتی رفتی نگفتن حدسی جنسیت رو؟!

دختر دیرتر حرکت میکنه اگ شکم اول باشی 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

اخی عزیزم خیلی شیرینه حالا بذار حرکتاش واضح تر بشه واسه هر توکنش ضعف میری و قربون صدقش میری من سکسه وه میکرد دلم واسش میسوخت نمیدونم چرا انقدر سکسه میکرد 😂

این حسا طبیعیه بخاطر هورموناهم هست..سرخودتو گرم کن حتما برو ورزشای بارداری لگنتو آماده کن ذهنتو برای زایمان آماده کن ترست کمتر میشه 

انشالله صحیح سالم بغل بگیریش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا نکنه ی روز بشینی بگی کاش اون روزای بارداریم بجای ترس و اضطراب کاش لذت می‌بردم یادش بخیر  ت ...

میدووونم ی روز حسرت این روزاو میخورم اما اصن دست خودم نیس نمیتونم این حال بدو مهار کنم افسردگی قبل زایمان گرفتم😑🤦🏻‍♀️

۱۸ هفتم  هنو زوده ۱۶ برا حرکات جنین  انتی رفتی نگفتن حدسی جنسیت رو؟! دختر دیرتر حرکت می ...

نه پاهاش بسته رود نتونست حدس بزنه ۲ هفته دیگه باید برم آنومالی

کارما💫    

اخی عزیزم خیلی شیرینه حالا بذار حرکتاش واضح تر بشه واسه هر توکنش ضعف میری و قربون صدقش میری من سکسه ...

ان شالله عزیزم

چطور میفهمی سکسه میکنه؟از چن ماهگی؟😻

کلاسای بارداری ثبت نام کردم گفتن از ۲۴ هفته بیا

میدووونم ی روز حسرت این روزاو میخورم اما اصن دست خودم نیس نمیتونم این حال بدو مهار کنم افسردگی قبل ز ...

تلقین نکن 

منم این حرف هارو میزنم ب تو اما خودم ی درصد هم انجامش نمیدم 

اخرای بارداریمه ۴ هفته بعد زایمانم

همش میگم کاش زودتر زایمانم برسه 

درحالی ک میگم وای خدا چ زود گذشت 

نه پاهاش بسته رود نتونست حدس بزنه ۲ هفته دیگه باید برم آنومالی

منم این هفته نوبت باید بگیرم برم انو اما انتی حدس زد دختر

تازه جفتم پایین خیلیی پایین با شیاف و استراحت دارم میگذرونم🤦🏻‍♀️

تلقین نکن  منم این حرف هارو میزنم ب تو اما خودم ی درصد هم انجامش نمیدم  اخرای بارداریمه ...

عزیزمم ان شالله بسلامتی بغل بگیری فندقو جنسیت چی؟!

طبیعی یا سز؟!

وای خدا 😂فرق شستن لباس شستن جون پیرزن جیه ک‌این فکر کردی ....من هنوز حسش نکردم چند هفته هستی مامان ...

چمیدونم پیرزن اومد تو تصوراتم😂💔

۱۸ هفته هستم شما چندی؟!