میخوام دوتا از پنجره های اتاق خواب طبقه دوم رو شیشه هاش مشجر کنم.. با برچسب خوبه به نظرتون؟ خودمون طبقه پایین هستیم تو حیاط ما که طبقه اولیم دید داره. برا همین قبلی ک مستاجره بیاد میخوام ماتش کنم حیاط ما مشخص نباشه..
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره هم طرح دار هست هم ساده به فروشنده بگو نشونت میده مات هم هست
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برچسبه خریدم اما راحت جدا میشه...نمیخوام راحت کنده بشه
حتما چسبش خراب بوده اصلا کنده نمیشن
آره همه میگن... برم از جای دیگه بگیرم. من از لوازم التحریر خریدم البته.. نمیدونم همونه یا نه؟
لوازم تحریر نههه
یادم نیست از کجا حریدم چند سال پیش بود عزیز ولی لوازم تحریر نبود فکر کنم پلاسکو داشته باشن بپرس