2777
2789
عنوان

نبود فوليكول در سونوگرافى

55 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام، من حدود يك ساله كه متوجه شدم تنبلى تخمدان دارم از نوع خفيف دو سه ماهى قرص سيبل مصرف كردم به علاوه اصلاح سبك و ورزش و اينا،وچند ماهيه پرى هام مرتب شده و در حال اقدامم، اين ما، ماهِ سوم هستش كه اقدام كردم و به اصرار خودم دكتر برام سونو فوليكول نوشت، امروز روز چهاردم هستم و رفتم سونو در كمال ناباورى گفت هيچ فوليكولى ندارى😔من خوش خيالانه ميخواستم اقدام كنم و باردار شم هرچه زودتر

مصرف گرمیجات رو زیاد کن پیاده روی تند هر روز یا شب ب مدت نیم ساعت مصرف کاچی

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من الان ۸ سال منتظرم نگران نباش حامله میشی من تنبلی شدید دارم پربود نا منظم میشه بپرسم اصلاح س ...

ورزش مرتب ،سالم خورى تا حد امكان، مصرف گرميجات فعلا با همينا دارم ميرم جلو ببينم خدا چى ميخواد، شما تو اين ٨ سال چيكارا كردى؟

ممنون از راهنماييت گلم، شما تجربه باردارى داشتين؟

بله باردارم عزیزم

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

مصرف ویتامین E دارچین و گرمیجات،فولیک اسید و پیاده روی ک بهتون گفتم رو حدود ۳/۴ ماه قبل بارداری شروع کردم البته ورزش و پیاده روی خیلی قبل تر هم ادامه میدادم 

پوزیشن داگی یاهمون سجده ک من شنیدم اگ میخان دختر باشه عمقی رابطه نداشته باشید و زن ب ارگاسم نرسه و من همینکارو کردم و دختره بچم

پسر هم ک برعکس چیزی ک گفتم

وقتی همسر ارضا شد ۵ دیقه بعدش میتونی بری سرویس و شستشو انجام بدی ینی اینطور نیس ک میگن باید ی تایمی داخل رحم بمونه یا تاا صب بمونه چون تا اسپرم وارد رحم میشه از میون میلیون ها اسپرم یکی فوری خودشو میگیره و لقاح صورت میگیره 

تمرین کگل رو قبل اقدام خیلی انجام میدادم برای جلوگیری از افتادگی رحم و سقط جنین دکتر ب من گف خیلی موثره 

زمان پریودی اصن سردی مصرف نکن کمرتو با شال گرم بگیر روغن سیاهدونه دور ناف و زیر شکم بمال بسیاااااااار موثره 

زمان پریودی اصن سردی مصرف نکن کمرتو با شال گرم بگیر روغن سیاهدونه دور ناف و زیر شکم بمال بسیااا ...

ممنون عزيزم خيلى عالى توضيح دادى به سلامتى دختر گلتو به دنيا بيارى، حتما همين كارارى انجام ميدم به اميد خدا❤️🙏