2777
2789
عنوان

چرا باید همش با مامانم دعوام شه؟

154 بازدید | 9 پست

این آخرین افتضاح بود 

کلیدمو گم کردن 

رفتن بیرون در کوچه رو قفل زدن 

فک کن از ساعت ۵ صبح رفتن ۷ شب برگشتن با بابام 

شارژ نداشتم زنگ بزنم 

ساعت ۵ عصر باید میرفتم کلاس هرچی زنگ زدم تک بیوفته بهم زنگ بزنن نزدن😑

آخر نتونستم برم کلاس 

۱۹ سالمه محض اطلاع 

وقتی اومدن دعوا کردم باهاشون 

انقد عصبانی بودم حد نداشت یهو ی حرف بدی از دهنم درومد

اومد حالا مامانم منو کتک زد لای کتکاش گفت از بیرون میای خسته ی نفر پاچه بگیره چه حسی داری😶

درحالی ک هروقت میره بیرون میاد خونه تمیز برق می‌زنه اون میپره به من سر هر بهونه ای با اینک کاری نداشته باش یعنی غیر امروز

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده تاکسیک...💔

بخدا خیلی از دستشون خستم دعا کن بتونم تو انتخاب رشته یه دانشگاه خوب بیارم برم ی مدت از دستشون راحت شم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
مامانت دختر ۱۹ سالش رو کتک زد 😐😐😐😐

کتک کتک نه مثلا اومد هجوم اورد بهم چند تا زد تو کلم دستمو چنگ زد 

کتک کتک نه مثلا اومد هجوم اورد بهم چند تا زد تو کلم دستمو چنگ زد  

هرچی باشه اونا مقصرن نگفتن صبح تا شب این دخترمن تنها توخونه چیکار داشته صدبار زنگ زده ؟؟؟

تازه شما دختر جوانی غرور و احترام خودت رو داری اعصابم خورد شد 😑😑

هرچی باشه اونا مقصرن  تازه شما دختر جوانی غرور و احترام خودت رو داری اعصابم خورد شد 😑😑

اتفاقا فردای اون روز باهاش بحثم شد گفتم یعنی چی هرچی میشه میپری بهم جلو هرکسی  و هرجا نمیگی غرور داره این دختر 

خونه خالم اول تابستون رفته بودیم باورت نمیشه انقد بهم غر زد هرچی از دهنش درومد بهم جلو خاله هام و شوهرشون گفت

از بچگی بهم بد جور نگاه می‌کرد بدجور حرف میزد. سرکوفت میزد بی عرضه میگف  بزرگ تر شدم منت کاراشو بهم میزد ی جا میرن من خوشم نمیاد باهاشون برم بعد همش برمیگرده میگ تو فلانی افسرده ای با ما نمیای هرجا میریم ضدحالی نمیای این چ وضعشه

اتفاقا فردای اون روز باهاش بحثم شد گفتم یعنی چی هرچی میشه میپری بهم جلو هرکسی  و هرجا نمیگی غرو ...

انشاالله یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب میاری یه مدت راحت میشی 🌹

خودتو ناراحت نکن زیاد اهمیت نده این روزا هم میگذره

انشاالله یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب میاری یه مدت راحت میشی 🌹 خودتو ناراحت نکن زیاد اهمیت نده ای ...

مرسی عزیزم🫂