2777
2789

سلام این کاربری برا۵سال پیشه وقتی ک تازه عروس بودم الان یهویی ب ذهنم اومد شماره قدیمو زدم و رمزی ک تو ذهنم بود دیدم درست بود وتاپیکامو ک دیدم غریب بودم با اون ادمی ک بودم انگار اونموقع ذوق زندگی داشتم و اولاشه از مشکلات شوهرم با خبر نشدم ی لحظه با تموم وجود دلم خواست برگردم ب اون روزا و همونجا تموم کنم این زندگیو ن اینکه ادامه بدم و الان ی ادم افسرده باشم😞

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی

عزیزم 🥺

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همتون میخوام و خواهش میکنم اگه اول زندگیتونه و مشکلاتتون زیاده با همسرتون هیچ وقت بچه دار نشید ک مجبور شید ادامه راه رو ب اجبار برید فقط بخاطر اینکه بچتون بی پدر یا مادر بزرگ نشه❤️

منم با کاربری مستعار نمیخوام 

برگشتم هعی هعی هعی روزایی خدا این برای بعد فوت مامانمه 

چقدر درد بکشیم 

شوهرت چجوریه

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
عزیزم امیدوارم تا چند ماه دیگه هم بگی بچه ها مشکلاتم حل شد و از افسردگی دراومدم و همون زن شاداب شش س ...

فک نمیکنم چون ذات ادما عوض نمیشه ن ذات همسرم عوض میشه ن من میتونم با ذاتش کنار بیام 

فک نمیکنم چون ذات ادما عوض نمیشه ن ذات همسرم عوض میشه ن من میتونم با ذاتش کنار بیام 

مردا همیشه ذات تغییر میدن هیچ وقت بهتر نمیشن هرز بدتر

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
منم با کاربری مستعار نمیخوام  برگشتم هعی هعی هعی روزایی خدا این برای بعد فوت مامانمه  چق ...

تو این ۵سال متوجه شدم ک حق ندارم تنها یا با دوستم یا حتی ابجیم جایی برم فهمیدم با خیلی از زن و دخترای دوروبرم بهم خیانت کرده فهمیدم تموم حرکتاش حرفاش قولاش قسماش دروغه حتی میخواد ی لیوان اب بخوره باید دروغ بگه حتمااااا شده منو بچمو بده ب یکی برا ی شب میده اصلا ن از غیرت چیزی میدونه ن از وجدان فقط منو محدود کرده ک عاصیم کنه برم

تو این ۵سال متوجه شدم ک حق ندارم تنها یا با دوستم یا حتی ابجیم جایی برم فهمیدم با خیلی از زن و دخترا ...

قربونت بشم 

خدا هدایتشون ‌که نمیکنه شوهر خواهرمم ازاین بلاها زیاد اورد دوساله ازشرش راحتیم خوابیده زیر خاک 

ان شاءالله من برم ازاین دنیا و شوهر اصلاح ناپذیرتم خدا راحت کنه

کاش بتونی خودتو و بچتو نجات بدی...

بچم خیلی افسرده شده وقتی قهر میکنم یا میرم خونه بابام خیلی گریه میکنه و ازم میخواد برگردم پیش باباش میگه مامان من دوتاتونو میخوام نرو

قربونت بشم  خدا هدایتشون ‌که نمیکنه شوهر خواهرمم ازاین بلاها زیاد اورد دوساله ازشرش راحتیم خوا ...

گاهی میگم خدا اگه میکشتش راحت میشدم ولی ب بچم فک میکنم ک چقد بهش وابسته اس پشیمون میشم🖤