2777
2789

که تاپیکش رو گزارش میزنین و تعطیل میکنین؟

وقتی اونجا خیلیا دارن راهنماییش میکنن و شاید تلنگری باشه براش و مسیرش عوض بشه چرا اینکارو میکنین؟

چرا از همه جا و همه کس ناامیدترش میکنین؟ 

یکمم شعور چیز خوبیه که بعضیا اینجا واقعا ندارن....

شاید این آخرین باریه که نیاز داره یکی با حرف زدن بهش امید بده و نظرشو عوض کنه

تو رو امام حسین با هم مهربون تر باشید

نیاید بگید گزارش میزنم

نیاید بگید اگه میخواستی خودکشی کنی اینجا تاپیک نمیزدی

نیاید بگید فقط جلب توجه شما حال اون آدمو نمیفهمید

شاید روزها و ماه ها و سال ها بهش فکر کرده باشه 

اما با یه تلنگر ممکنه عملیش کنه

💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حرفت قشنگ بود...

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

وای حق منم ی بار تاپیک زدم تازه داشتم با حرفاشون آروم میشدم یکیشون مث (خیلی دارم جلو خودمو میگیرم فحش ندم) اومد نی نی یار تگ کرد بعدم تاپیکمو گزارش زدن

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

کسی که تاپیک خودکشی رو گزارش میزنه نه مغز داره نه جدان

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱