2777
2789
عنوان

کیا اینجا دهاتی هستن

444 بازدید | 31 پست

دیدم خیلی رو این کلمه بعضی ها حساس هستن .

بیاین یه خودی نشون بدیم دیگه . 

خودتون رو معرفی کنید همدیگه رو پیدا کنیم .

از لحاظ ملک و ثروت و امکانات و مشکلاتش هم بگین 

اول خودم 

تو روستا بزرگ شدم .

از هیچ امکاناتی محروم نبودم . 

هر موقع دلم گرفت میتونم برم باغمون .....هر نوع میوه ای توش هست .عاشق طبیعت هستم .

از لحاظ ملک و ثروت هم بابام کلی زمین و باغ داره .یعنی اکثرا اینجاینطوری هستن 

خانوماشون اکثرا تو باغ و...کار نمیکنن  کارگر میگیرن یعنی شاید از ۱۰نفر خانوم ۲نفرش کار کنه که اونم از روی علاقه خودشه 

همه چی روستامون خوبه ولی یه چیزیش رو دوست ندارم 

اونم اینکه مردمش خیلییییییییییی سوزباز هستن.

الان ازدواج کردم ...رفتم تهران ...ولی دلم خیلی تنگ میشه واسه باغمون ‌...جوی آبی که از باغمون می‌ره ...

شما هم بگین 

کی دهاتیه

دستا بالا🙋🏼‍♀️

❤️زندگی با توو چقدر قشنگه خووبِ من❤️(👫🏡)                        

سوزباز چیه؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جایی زندگی کردم ک دهات نبود ولی حاشیه شهر بود کنارمون نخل و درخت کنار بود خیلی دوسش داشتم ولی همینجور ک میگی از دست آدمای فضولش فرار کردیم

البته فامیل بودن کنار فامیل دوام آوردن سخته

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نمیدونم چرا بعضیا  توهین میدونن این کلمه رو

وقتی برای تحقیر و به عنوان فحش به کار. میبرن توهینه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

اره فقط اون قسمت سوز باز و یکی اینکه محیطش کوچیکه همه هم رو نمیناسن بقیه امکانات نزدیکمه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

در ضمن اول دهات بوده بعد شهرها بوجود اومدن و هرچی ادم تحصیلکرده و کاره دست روستایی بودن نمونشداداش خودم داره دکترا مهندسی پلیمر  میگیره و خیلیهای دیگه 

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید