2777
2789
عنوان

بچه ۳۲ هفته زنده میمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5869 بازدید | 43 پست
وقتی ب شکمم دست میزنم مثل سنگ سفته و اصلا تو نمیره درد داره و در طول روز شاید سی چهل بار هی شل و سف ...

ایم مدل انقباض رو سر بچه قبلی ام داشتم. البته توی 37 هفته. الان زیر شکمم یه کوچولو میگیره ول میشه به نظرت این هم انقباض هست؟ 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
ایم مدل انقباض رو سر بچه قبلی ام داشتم. البته توی 37 هفته. الان زیر شکمم یه کوچولو میگیره ول میشه به ...

با استراحت بهتر میشی؟

اگر وقتی استراحت میکنی خوبی 

سعی کن سردی نخوری رابطه نداشته باشی و استراحت کنی و سر پا نمونی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با استراحت بهتر میشی؟ اگر وقتی استراحت میکنی خوبی  سعی کن سردی نخوری رابطه نداشته باشی و استر ...

میدونی من همش در حال استراحت هستم توی خونه دراز میکشم. کار سخت نمیکنم. ولی این حالت رو دارم. حالا میخام شوهرم اومد یه سر بیمارستان برم نوار قلب بگیرن بهم میگن چطوره؟ ولی تو هم اینقدر استرس به خودت و بچه نده. استرس بدترش میکنه. 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
با استراحت بهتر میشی؟ اگر وقتی استراحت میکنی خوبی  سعی کن سردی نخوری رابطه نداشته باشی و استر ...

توی گوگل سرچ کن جلوگیری از زایمان زودرس. دو تا سوره قرآن هست. البته اگه اعتقاد داری. بعضیا اعتقاد ندارن

میدونی من همش در حال استراحت هستم توی خونه دراز میکشم. کار سخت نمیکنم. ولی این حالت رو دارم. حالا می ...

کاش میتونستم

اینقد حساس شدی سره دستم ب شکممه ببینم سفته یا شل 

دردی ک‌با استراحت خوب بشه خطر نداره سعی کن زیاد سر پا نمونی رابطه جنسی کم باشه یا کلا نداشته باش ...

مرسی گلم رابطه ندارم تقریبا دو هفتس سرپا خیلی میمونم شوهرم میگه چقدر راه میری😂☹️

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
مرسی گلم رابطه ندارم تقریبا دو هفتس سرپا خیلی میمونم شوهرم میگه چقدر راه میری😂☹️

منم از این کارا میکردم 

اصلا کار سنگین و ایستادن طولانی مدت نداشته باش

من سرکار میرفتم

خونم پله داره

کلی پیاده روی و خرید و هر کاری بگی کردم واقعا هم شکر خدا تا آخر هفت ماه هیچ مشکلی نداشتم انگار ن انگار حامله هستم از بس سبک بودم و زرنگ

انشالله دوتا دسته گل تو ام ب وقت بیان بغلت

فدات گلم ممنونمم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

منم از این کارا میکردم  اصلا کار سنگین و ایستادن طولانی مدت نداشته باش من سرکار میرفتم خونم ...

اره منم تازه شکم در اوردم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
من جایی زندگی میکنم ک حتی بیمارستان ندارن ی خانه بهداشت داره و تا بیمارستان یک ساعت راهه واقعا نمیت ...

برو جایی بیماستان. بهت امپول ریه بزنن زن داداشم دو روز حالش بد بود تو بستری بود بهش امپول ریه زدن خداروشکر مشکلی پیش نیومد برا بچه شما هم استرس نداشته باش استراحت کن کلا اگه تونستی برو بیمارستان بگو برات بزنن البته باید علایم زایمان داشته باشی همین طوری هم نمیزنن

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹