2777
2789
عنوان

بچه ۳۲ هفته زنده میمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5862 بازدید | 43 پست
میگن بچه هفت ماهه میمونه هشت ماهه نمی‌مونه خیلی استرس دارم لطفاً دعام کن

منم ۳۲ هفته ام امروز زیر شکمم خیلی درد میکرد

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا دوقلو داشتیم تو فامیل موندن هرکدوم اندازه کف دست بودن

برای منم دعا کن

خیلی نگرانم

اینجایی ک‌من زندگی میکنم حتی بیمارستان نیست فقط خانه بهداشت داره

امروز که رفته بودم برای آمینوسنتز  یه خانوم اومده بود و به زور میخواست تو ۳۲ هفته به دنیا بیار ...

خدا ب هممون کمک کنه

کاش همون موقع ک فهمید مجوز می‌گرفت ن الان ...

الان چیزی نمونده ی انسان کامل بشه

منم ۳۲ هفته ام امروز زیر شکمم خیلی درد میکرد

دردی ک‌با استراحت خوب بشه خطر نداره

سعی کن زیاد سر پا نمونی

رابطه جنسی کم باشه یا کلا نداشته باش

آب زیاد بخور و استراحت کن 

عزیزم دیدم دیگر بارداری داری من تا هفت ماهگی اینقد فرز و زرنگ بودم همه کار میکردم همه جا میرفتم پی ...

ای جانم عزیزم من استراحتم الان تو شش ماهم و هیچ جا نرفتم اونقدر دراز کشیدم که پهلوی چپم زخم بستر گرفتم،من چون دوقلو باردارم خطر زایمان زودرس دارم چشم حتما دعا میکنمم برات ایشالاا ۳۸ هفته به دنیا بیاد،توام واسه من دعا کن

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه برادر من 31هفته دنیا اومد وزنش یک کیلو بود

زن داداشم مسمومیت بارداری گرفت بجه رو ورداشتن خداروشکر چند روز دیگه سه ماهش میشه ولی چ روز هایی بود خیلی سخت بود یک ماه تمام دستگاه بود بعد اوردن خونه کوچیک بود  من خودم بعد دوماه دیدمش هیچکس پیشش نرفت که خدایی نکرده مریض نشه بچه الان چند روز دیگه میره تو سه تازه2900 شده وزنش ی ذره س ینی با اندازه عروسک حالا من تازه دیدمش زن داداشم میگه نصف الانش نگران نباش ایشالله ب موقع زایمان میکنی خدا بخواد نگه میداره ب من ثابت شد 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

بچه برادر من 31هفته دنیا اومد وزنش یک کیلو بود زن داداشم مسمومیت بارداری گرفت بجه رو ورداشتن خداروش ...

من جایی زندگی میکنم ک حتی بیمارستان ندارن ی خانه بهداشت داره و تا بیمارستان یک ساعت راهه

واقعا نمیتونم تصور کنم اگه نیاز ب nisu پیدا کنه باید چیکار کنم.

دعا کن برام ک ب موقع دنیا بیاد