2777
2789

سلام دوستای گلم

وقت بخیر

ببخشید عزیزان میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم

که به نظرتون خرید یه اپارتمان قدیمی،حدود۱۵سال ساخت،تو بالا شهر که امکانات رفاهی خوبی تو اون منطقه هست،بهتره؟۸۰متری.که با۵۰۰میلیون بازسازیش کنم؟که کاملا طبق سلیقه ی خودم باشه

یا یه خونه ی نوساز تر.حدود۶،۷سال ساخت با همین متراژ ولی ساختمون تر تمیز تر که تو لوکیشن خوبی هم نیست.(منطقه ی خوبیه و متوسطه ولی امکانات رفاهی زیاد نیست)قیمتش هم بیشتره و دیگه نمیتونم تغییرات خاصی روش انجام بدم.

اولی بهتره 

منم تقریبا همینکارو کردم 

به مرور زمان بازسازی کردم خونرو 

هر چی پول دستم میومد یجاشو درست میکردم

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم والا ما اوليو خريديم 

اون سال اگه عروسي نميگرفتيم ميتونستيم يه خونه خوب تو منطقه خوب بخريم اما خب به اين اپارتمان كه منطقه خوبه رضايت داديم و بازسازيش كرديم 

سالهاس ٦-٥ساله اومديم توش اما ما اومديم كه سر سال بفروشيم كه بازار كساد شد و خوابيد البته مغازه خريديم اما خونه رو عوض نكرديم يه مدت پيش برا ساختمان مشكل پيش اومد كلي خرج انداخت پشت دستمون همه مون(ساكنا)مدتها درگير بوديم بعد رفعش هم دوباره بنايي و اين اعصاب خورديا 

درسته رو خونه بازيازيه اما تهش خب پوسيدس به هر حال سر اين مشكل اذيت شديم كلي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نميدونم والا ما اوليو خريديم  اون سال اگه عروسي نميگرفتيم ميتونستيم يه خونه خوب تو منطقه خوب ب ...

آهاا.عزیزم چقدر بد.اینم هست واقعا.

عزیزم مشکل ساختمون چی بود؟

چیزیه که بشه قبل خرید خونه بهش توجه کنیم؟

که بعداً این موارد پیش نیاد؟

میدونید بچه ها من یه مدت  بیرون می رفتم واسه خرید یه مدت آپارتمان های اطرافم نگاه می کردم فک میکنم چه قدر نسبت به زمان هایی که بچه بودیم با کلاس تر شده قبلا  حتی تا قبل سال 96 من خودم تو مخروبه درب داغون زندگی می کردم آجری نشان از زاغه نشینی به کل گند بودن وضعیت زندگیم  بود درست مثل مدارس مخروبه  ای که توش درس می خوندم وای تهوع آور یه تق میزدن وای می ریخت پایین اه اه با اون مانتوی های درب داغون گشاد اساتید دمده پاچه خواران جمهوری اسهالی