2777
2789

خانوما خواهرم چندساله که درسشوبخاطردلایلی ادامه نداده وخانواده سخت گیری داریم که کاربیرون روتاقبل ازدواج اجازه نمیدن خواهرم خیلی گوشه گیروافسرده شده ...الان میخوادیاخیاطی روحرفه ای یادبگیره یایه کارزیبایی مثل لیفت وکاشت مژه یادبگیره توخونه انجام بده ...بنظرتون کدوم بهتره؟؟

من خودم خیاطی رو خیلی دوست دارم

محیطش خوبه

تنوع داره 

خلاقیت داری

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت مژه و لیفت چندان عالی نیست 

میکرو ابرو و خط چشم و رژ لب دائم خیلی بهتره

میتونه هزینه کنه دوره میکاپ یا شینیون ببینه و تخصصی کار کنه 

خیاطی حرفه ای هم عااالیه

میتونه پخت کیک و شیرینی یاد بگیره که البته زحمت داره

بنظرتون اگه توخونه خوب خیاطی روانجام بده مشتری جذب میکنه؟؟

اره چرا که نه 

الان همه با اینستا خودشونو معرفی میکنن دیگه 

مغازه داشتن چندان ملاک نیست

خیاطی خییلی عالیه واقعا 

حتی اگه بتونه دوخت لباس عروس هم یاد بگیره که درآمد فوق العاده ای میتونه داشته باشه 

کاشت مژه و لیفت چندان عالی نیست  میکرو ابرو و خط چشم و رژ لب دائم خیلی بهتره میتونه هزینه کنه ...

زحمت که  دختره زرنگیه اگه بدون کارش براش مشتری خوب پیدامیشه ...

اره چرا که نه  الان همه با اینستا خودشونو معرفی میکنن دیگه  مغازه داشتن چندان ملاک نیست ...

اره بنظرم حتی شایداگه خوب یادبگیره پدرومادرم راضی کنم براش مغازه هم بگیرن ...ولی ارایشگری رومطمئنم نمیزارن بره تو ارایشگاه

زحمت که  دختره زرنگیه اگه بدون کارش براش مشتری خوب پیدامیشه ...

اینایی که گفتم جزو کارای پر درآمد بودن که تو اطرافیان دیدم انجام دادن و خوب بوده 

من خودم اگه بتونم خیاطی و دوخت لباس عروس اینا یاد میگیرم هم خیلی علاقه دارم هم خیلی شغل پولسازیه