2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم مبارکه هه  میشه کامل بگی چیکارا کردی ؟ واین که بار اولت بود؟  استریو چطوری کنت ...

مرسی عزیزم

دور یک فرمون و پارک دوبل ازم گرفت ،دفعه دومم بود ،و اینکه سرهنگ رو اجازه و راهنما زدن خیلی حساس بود 

برای استرسمم یدونه قرص پراپرانول خوردم ،خدایی عالی بود کامل ریلکس بودم

مرسی عزیزم دور یک فرمون و پارک دوبل ازم گرفت ،دفعه دومم بود ،و اینکه سرهنگ رو اجازه و راهنما زدن خی ...

میشه بگی برای کجاخا باید اجازه گرفت؟  دندانه معکوس هم شاملش میشه؟ 

واین که این قرصی که میگی رو چند ساعت قبل آزمون باید بخورب

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
میشه بگی برای کجاخا باید اجازه گرفت؟  دندانه معکوس هم شاملش میشه؟  واین که این قرصی که می ...

عزیزم  شرمنده من تازه کامنت شما رو دیدم 

پارک کردن محدوده پارک ،محدوده مدرسه ،محدود ورود ممنوع،محدوده نظامی ، پایگاه بسیج ،پارک کردن سر تقاطع ، گذرگاه عابر پیاده ،پارک دوبل زدن با ماشینی ک جهت مخالف ماشین شماست،پارک دوبل با ماشینی ک سر نشین داره ،برای دنده زیاد کردن بله از افسر باید اجازه گرفت ولی برای کم کردن ن اجازه نمیخواد

قرصم یک ساعت قبل امتحانت بخور

امیدوارم ب دردت بخوره😘

عزیزم  شرمنده من تازه کامنت شما رو دیدم  پارک کردن محدوده پارک ،محدوده مدرسه ،محدود ورود ...

ماشین دارید؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
اره عزیزم داریم چطور؟

میتونی خودت به راحتی رانندگی کنی

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
ن بابا هنوز خیلی گیر دارم تنهایی هم تا حالا رانندگی نکردم جاهای شلوغم نرفتم😐😐

جدی فقط گواهینامه گرفتی نترس بشین پشت فرمون