2777
2789
عنوان

خواهش میکنمم هرکسی عمل کیست باز داشته بیاد کمکمم،،حالم خیلیی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 28 پست
شیوا جون این برشش خیلیی بیشتر از سزارینه بعد سزارین فقط رحمو برش میدن اما توی این کل شکمم انگار زخمه از تو من از روز دوم سزارینم اصلا دردی نداشتمم اما الان بعد چهار پنج روز هنوز نفسم بالا نمیادددد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم 10 سال پیش عمل باز کردم خیلی درد داشتم تا یه هفته نه میتونستم سرفه کنم نه عطسه کلا درد داره عزیزم ایشالله زود خوب میشی کیستت اندازش چند سانت بوده که عمل باز کردن؟؟
عزیزم اگه احساس کردی میخوای سرفه کنی سریع دماغتو بگیر جلوی سرفتو میگیره کیسه ابگرم هم بزار کنارت دردتو اروم میکنه اگه خیلی سرفت گ،فت یه بالشت بزار رو شکمت فشار بده تا شکمت درد نگیره موقع سرفه کردن اناناس خیلی بخور زخمو زود خوب میکنه گرمی بخور پروتئین بخور ماهیچه و اینا تو داخل شکنت هم زخمه باید خیلی برسی ب خودت غذاتو خوب بجو سعی کن چیزای ابکی زیاد بخوری تا معذرت میخوام دستشویی اذیت نشی دستشویی هم فرنگی استفاده کن امیدوارم توصیه هام ب دردت بخوره اینا تجربه های خودمم هست و زودتر خوب بشی
اوه کیستت بزرگ بوده
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم منم یکساله و نیمه که این عملو انجام دادم خیلی درد داشتم زنگ زدم بیمارستان بهشون گفتم من خیلی اذیت میشم گفتن عمل باز مثل سز نیست بزرگترین عمل زنانه بایدم درد داشته باشه عزیزم منم تا شش روز خونه مامانم بودم بعد برگشتم خونه خودم ولی خب شوهرم تا حدودی کمکم میکرد مواظب خودت باش
خدایا شکرت خیلی زیاد