2777
2789
عنوان

پارتنرم بخاطر اینکه رابطه باهاش ندارم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 96 پست
میگن ک جزعی از رابطه هست

گوه زیاد خوردن .نوبت خواهر خودشون شدنی رگ غیرت باد می‌کنن برا دختر مردم روغن فکر شدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو چ دیدی شاید عروستون شدم🦢اپشن ماپشن چی داره؟

کدوم شهری ؟چند سالته ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کاری ب اینکه درخواستش چی بود درست یا غلطش ندارمولی چطور با کسی بودی ک میکی دوسش نداشتی؟فک نمیکنی ظلم ...

خودش دوسم داشت ول نمیکرد منم قبول کردم برم باهاش ولی خیلی اتفاقات افتاد ک حس دوس داشتن و تنفر اینا همش ب وجود اومد 

خدایا سپاسگزارم  
همون لحظه اول بگم من اهلش نیستم یا هروقت که بحثش پیش اومد بگم نه؟

وقتی درخاست رل دادن خط قرمزات رو بگو 

بعدا اگه بحثش شد بگو از اول گفتی خط قرمزته

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬
کراش زد

واییی ازم سنمو پرسید

ابجی داماد

هل شدم چی باید بگم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وقتی پیشنهاد میدن چی بگیم که بدونن رابطه قدغنه ؟من حتی سر عکسم میگفتم من عکس بفرست نیستما باز میگفت ...

اگه رابطه فقط مجازی  بوده که اصلا اعتماد نکن همش دروغ  اگرم واقعی بوده که بدون برا سرگرمی  حتی اگه جواب مثبتم می‌دادی  وقتی به خواستش می‌رسید اون تو رو  ول می کرد 

جدیدا میگن رابطه یعنی دوست داشتن و عشق  فقط موندم چطوری یه عده از ترس بی شوهری گول حرفاشونو میخورن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷