2777
2789
عنوان

بی احترامی همسرم به مادرم

367 بازدید | 6 پست

بچه ها خوبین راهنمایی میخام باز ازتون

من اوایل زندگیم خیلی اختلاف داشتم با همسرم تو تاپیک قبلیام نوشتم جوری ک همش خونوادمو اسیر میکردم بیان تا تهران مشکلم حل کنن مامان من ی مدلیه ک نمیزاره کسی ب  بچه هاش توهین کنه

من همسرم اونسری دست بلند کرد روم و  ی فش بد مادر داد بهم

تا اینکه اینا اومدن تهرانو مامانم با هممسرم بحثش شد ک چرا دست روش بلند کردی اینجا همسرم چیزیی نگفت اصلا

تو همین جریان دعواها عمم برگشت گفت تو همش شلوغش میکنی زنگ میزنی خونوادت بچه ای مگه 

گفنم عمه وقتی میزنه چیکار کنم میگه تو الکی شلوغش میکنی اونقدم بد نیس شوهرت

گفتم بهم فش مادر میده تا اینو گفتم مامانمو اتیش گرفت زنگ زد شوهرم گفت هرچی گفتی در مورد من مادر خودته و این حرفا 

از همون روز کینه کرده با مامانم باهاش حرف میزنه ها ولی هیلیییییییییییی سرسنگین

من خیلی حساسم رو خونوادم تحمل بی احترامی ندارم اصلا 

الان عمل تیرویید انجام دادم مامانم اومده پیشم چندروز اصلا حرف نمیزنه عوضی لال میشینه سرش تو گوشی

مامانم هی میگه بهش گیر نده ولی نمیتونم اصلا...فقطط ...وه خوری فامیلاشو میکنه حالمو داره بهم میزنه 

واقعا دلم میخاد جداشم ازش 

سر کارای احمقانش از چشمم افتاده واقعا

بچه ها اینم بگم خیلی خودشو قبول داره و خونوادشو

مامانش اصلا حرف زدن بلد نیس ولی هرچییییییییی بگه قبول میکنه چون در این حد بالا میبینه خودشونو ... من الان ی هفتس عمل کردم فقط مامان باباش بهم زنگ زدن 

همون سه تا خاله هاش ک تهران بودن اینم همش تو حلقشون بود ی زنگ نزدن تا الان بهم 

در این موردم راهنمایی کنین چ رفتاری نشون بدم بهشون

چرا خانواده ات رو داخل دعواهاتون دخالت میدین؟ برید مشاور مشکلاتتون رو حل کنید اگر هم بچه نداری و مشکلات قابل حل نیست جدا بشید مگر آدم چندبار زندگی میکنه که همش بخواد به دعوا و کتک کاری بگذرونه

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چرا نمیری خونه مادرت استراحت کنی هم مادرت معذبه وهم اون شوهرت اینجوری رفتارا پر از تنش میشه .شما هم باید به مادرت نمیگفتی اختلاف زناشوییتو عمه ت راست میگه مادرت زود جوشه تازه حالا خوبه شوهرت ارومه دعواشون بالا می‌گرفت قطع رابطه می‌شدین.

عزیزم خودت احترام بین مادر و همسرت رو از بین بردی با هم دشنمشون کردی خیلی بی‌سیاست بودی

همونطور که شما مادرتو خانوادتو قبول داری مادر و خانواده شوهرتو قبول نداری،شوهرت هم دقیقا همین حس رو داره خانواده خودش رو قبول داره برای شما رو نه دقیقا مثل هم هستین پس نمیتونی سرزنشش کنی

الان به حرف مادرت گوش کن چیزی به شوهرت نگو دعوا درست نکن بذار چند روز پرستاری و رسیدگی از شما تموم بشه و مادرت برگرده خونه خودش 

هیچوقت خانواده خودت و همسرت رو روبروی هم قرار نده بدیشون رو به هم نگو دودش تو چشم خودت میره

شما چرا نمیری خونه مادرت استراحت کنی هم مادرت معذبه وهم اون شوهرت اینجوری رفتارا پر از تنش میشه .شما ...

مامانم اینا ی شهر دیگن من سرکار میرم سختمه اخه 

خودمم بهش گفتم نیا گوش نمیده 

اصن یکی بهش بی احترامی کنه اذیت میشم نمیتونم تحمل کنم مامانم واقعا سر منو خاهرم اذیت شد دلم نمیاد کسی بهش بی احترامی کنه

عزیزم خودت احترام بین مادر و همسرت رو از بین بردی با هم دشنمشون کردی خیلی بی‌سیاست بودی همونطور که ...

سیاست ک اصلا ندارم واقعا

ن اخه حرف منطقی بگن خونوادش قبول میکنم نمیگم قبولشون ندارم

مشکل اینه همسرم هر حرفی از طرف خونوادم زده بشه میگه چرته شماها نمیفهمین حالم بهم میخوره ازش