2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرم بگم براتون هنگ‌کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 125 پست
تو فقط و فقط خودت باش.  شوهرت عقل داره میبینه تو اصلا فرق داری با چیزی که بهش میگن پس میفهمه ا ...

بخداخواهر اخه وقتی میری اونجا ازت الکی عیب میگیره من نمیدونم این زن ۶۰ساله مریضه روانیه،.؟ والا همچین موجودی توعمرم تاحالا ندیده بودم مثلا به فرض مثال میری اونجا سر بزنی اینم من دلم نمیخاد برم بااصرار شوهرم میگم بزار برم شوهرم ناراحت نشه...میری میشینی میایی..بعد که اومدی خونه فیلم شروع میشه ...غیبتها تهمتها ایرادها حالا چیشده؟ مادرشوهرم شوهرمو پر کرده که زنت چاق شده چاقی بهش نمیاد خواهرش چقدر دخالت میکنه توزندگیتون لباس زنت چرا بیحجاب بود...داستان میسازه تا شوهرمو کلا متقاعد کنه ....حالا شوهر من میاد خونه دعوا مرافع میشه..رژیم بگیرو ازاین حرفها بهانها نمیگه که حرفهای ننمه پشت ننشو خالی نمیکنه...ولی فتنه خانوم دعوا میندازه بینمون ...روزی ۵بار زنگ میزنه ب شوهرم میگه حالا زنت کجاست چکار میکنه شوهررم میگه حالا رفته دست ب اب....بعدش اومد اینکارو کرد بعدش اونکارو کرد من دلم خونه

دقیقا یکبارم بهم کفت مفت خوراضافی..چرا اینهارونشناختم چرا بعدازدواج خودشونو نشون دادن وگرنه محل سگ ن ...

عزیزم هیچکس تا قبل از اینکه زیر یک سقف برن همدیگه رو نمیتونن بشناسن . ازدواجهای ما شانسیه ، برای بعضی پر در میاد برای بعضی پوچ . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولا سنش۴۸هس ولی انقد جوون مونده انگار۳۰سالشه،سال بعد عوض میکنم منتظرم خونم تموم شه

48 ک سنی نیست. منم تعجب کردم با اینک جوونه اینقد تنبلو کوته فکره

آخه معمولا مادرشوهرای جوون خ عاقل و روشن فکرن

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

اون دوستمون که میگه برو باهاش توهم همه چیز سفارش یده یا باید بری عیب وایراد بگیره و دعوا مرافع بین منو شوهرم بمدازه...یا باید کلا رفتو امدمو کم کنم ...یابرم و همش باهاش درکیر ذهنی روانی بشم والا من میگم این بیماره یه طوریش هست البته قرص اعصابم مصرف میکنه مادرشوهرم 

عزیزم هیچکس تا قبل از اینکه زیر یک سقف برن همدیگه رو نمیتونن بشناسن . ازدواجهای ما شانسیه ، برای بعض ...

دقیقا ای کاش زودتر شناخته بودمشون وگرنه توخونمون راهشون نمیدادم حیونن نه ادم 

بخداخواهر اخه وقتی میری اونجا ازت الکی عیب میگیره من نمیدونم این زن ۶۰ساله مریضه روانیه،.؟ والا همچی ...

یه بار بشین واقعا به شوهرت بگو. بگو میخام با خوشی ادامه بدیم. بگو هر چی میگن بگو باشه اما نيار توی خونه که نه به اونا بربخوره نه ما ناراحت بشیم. 

این ها ب کنار ....مالی میکنه ازش...مغزشو شستشومیده هفته ۲بار.واقعن نمیفهمم دیگه با این موجود دوپا چک ...

لوس بازی و شیرین کاری جواب نمیده؟ 

اگه نمیشه باهاش دربیفتی پس باهاش کنار بیا. بهش محبت کن تا شاید متوجه اشتباهش بشه 

دقیقا ای کاش زودتر شناخته بودمشون وگرنه توخونمون راهشون نمیدادم حیونن نه ادم 

شوهرتون که همفکر اونها هست چکارش میکردی ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
شوهرتون که همفکر اونها هست چکارش میکردی ؟ 

والا مشکلم همینه نمیدونم چکارش کنم هفته ۲بارم توسط ننش ریکاوری مغزی میشه ...اصلا نمیدونم چکار کنم خیلی بهش فکر میکنم چکار کنم قبلا باهاش حرف میزدم میگفتم ببین مادرت چکار میکنه اما منومقصر میکرد و باهام دعوا میکرد طرف خانوادشو میگرفت اللن دیگه خسته شدم اگر بگم تهش کتک کاریه

یه بار بشین واقعا به شوهرت بگو. بگو میخام با خوشی ادامه بدیم. بگو هر چی میگن بگو باشه اما نيار توی خ ...

عصبیش میکنن اونم توسط بهانه گیریهای الکی وعیبهای الکی از من. وقتی پرش میکنن توخونه حرف کلفت بهت میزنه توهین میکنه اصلا نمیدونم چکار کنم چجوری بگم که کتک نزنه داد نزنه ..وای بدبخت پدرشوهرمم از دست این زنه مرد 

والا مشکلم همینه نمیدونم چکارش کنم هفته ۲بارم توسط ننش ریکاوری مغزی میشه ...اصلا نمیدونم چکار کنم خی ...

خب محاسنش هم ببین ، خیانت نمیکنه ، خرج میده ، دوست داره ، سرپ مزاج نیست . توی جامعه محترمه . در میون جمع احترام برات قائله و ..........

خیلی از خانمها اینقدر مشکلات دارن که شوهر شما براشون روُیایی محسوب میشه .  

خب محاسنش هم ببین ، خیانت نمیکنه ، خرج میده ، دوست داره ، سرپ مزاج نیست . توی جامعه محترمه . در میون ...

والا داغونمون کرده هر هفته عین بمب توخونمون میترکه...از دست فتنه خانوم .والا دیگه نمیکشم