2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرم بگم براتون هنگ‌کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری با 48 سال سن اینقد گشاد و پرروهه؟ خونتونو عوض کنین اینجوری پیر میشی از دستش

اره واقعا

اسی و شوهرشو ساده گیر آورده بنظرم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

اگه همیشه میاد عزیزم بعضی وقتا بگو میخوایم حاضری بخوریم هنوز چیزی نذاشتم یا بگو من خوردم چیزی ...

اصلا ی بار ازم نپرسید تو این چهارماه که دلت چیزی میخاد یانه،ی بار تاحالا صدام نکرده دخترم،ساعتی ی بار پشت درم هس ببینه چی دارم و ندارم

مشاور تحصیلی و کنکوری
اصلا ی بار ازم نپرسید تو این چهارماه که دلت چیزی میخاد یانه،ی بار تاحالا صدام نکرده دخترم،ساعتی ی با ...

تورو خدا یه حرکتی بکن 

چجوری با 48 سال سن اینقد گشاد و پرروهه؟ خونتونو عوض کنین اینجوری پیر میشی از دستش

ولا سنش۴۸هس ولی انقد جوون مونده انگار۳۰سالشه،سال بعد عوض میکنم منتظرم خونم تموم شه

مشاور تحصیلی و کنکوری
اندومی همون نودل خودمون به عنوان نهار معرکه است🤌😂

آها 😅😁 نوش جونت 

منم نودل دوست دارم اما تا بحال ناهار نخوردم ما اشتهامون زیاده ماشالله باید چند تا کارتن پر نودل بخرم تا سیر بشیم 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اصلا ی بار ازم نپرسید تو این چهارماه که دلت چیزی میخاد یانه،ی بار تاحالا صدام نکرده دخترم،ساعتی ی با ...

این دفعه اومدنی صداش کن بگو غذا چی دارین حال ندارم برا منم بیار لطفا چیزی نداشت بگو سردردم لطفا شام پختی برا منم بیار

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
منتظرم خونم تموم شه برم،اون روز میگه عروسا باید پیش مادرشوهرم باشن گفتم شرمنده ولا باید کیلومترها دو ...

آخیش دلم اروم شد، انشاءالله به سلامتی فارغ بشی بری خونه جدیدت 🌹

تازه علاوه براینها یواشکی ۱تومن ۲تومن از شوهرم میگسره...رستوران باید هرهفته ببرتش پارک بستنی بندی... ...

نه شوهرم طرف منه میگه مادرم تنبل و سنگدله،تفریح هم چن بار خواست بیاد نذاشتم و چون ماشین ماله منه شوهرم ماشین نداره دگ اصرار نمیکنه

مشاور تحصیلی و کنکوری

مادرشوهر منم از وسایلام هرچی خوشش بیاد میگه برامن بدتر که خالمم هست میدونه ندارم که دیگه بخرم با اینکه وضع مالی خودشون خوبه ولی میگه منم فقط حرص میخورم یکبار کیفمو برداشت برا سفر بعد از سفر گفت بده به خودم بهش گفتم نه لازمم میشه ولی از رو نرفت بازم بهم پس نداد اینبار جلو همه گفت این برامن مجبورشدم بگم باشه☹️ولی راضی نیستم

کاربر سال 98هستم