این بشر انقد سنگدل و تنبل و دروغگوئه که من خودم بعضی وقتا شاخ درمیارم از کاراش،من شاغلم ساعت ۴میرسم خونه و هم اینک باردارم،میرسم خونه شام میپزم واس روز بعد نهارمون هم میذارم این هرشب میاد درمیزنه از من غذا میخاد،یکبار نیومد بگه تو بارداری خودشم پرخطر ساعت۴میرسی من برات غذا بیارم،دگ حرصم گرفته وقتی میاد در میزنه ظرفش تو دستش که غذا بدم میخام سرمو بکوبم به دیوار
منم نودل دوست دارم اما تا بحال ناهار نخوردم ما اشتهامون زیاده ماشالله باید چند تا کارتن پر نودل بخرم تا سیر بشیم 😁
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
مادرشوهر منم از وسایلام هرچی خوشش بیاد میگه برامن بدتر که خالمم هست میدونه ندارم که دیگه بخرم با اینکه وضع مالی خودشون خوبه ولی میگه منم فقط حرص میخورم یکبار کیفمو برداشت برا سفر بعد از سفر گفت بده به خودم بهش گفتم نه لازمم میشه ولی از رو نرفت بازم بهم پس نداد اینبار جلو همه گفت این برامن مجبورشدم بگم باشه☹️ولی راضی نیستم