2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرم بگم براتون هنگ‌کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم توام پا به پای شوهرت برو اگه اون یه بستنی سفارش داد تو حتما دوتا بگیر

من رفتم خیلی رفتم همه چیزتو میگیره زیر زربین بعد چشمک میزنه به شوهرم تا تیکه بندازه به من ...عادتشونه مسخره کنن که اعتماد ب نفس طرفو خورد کنن..خونشون باید عین کلفت چایی دم کنی ظرف بشوری نکردی کتک کاریه...خب ننشون پرشون کرده..بیرون که میری همین وضع بدتر انگار ننشو باید ببریم بیرون کلفتی کنیم...منم ۷ماهه کوتاه اومدم...۳تا پسر داره اون دوتا خیلی مرموزن عین خودش ننشو میندازن توماشین ما اینم باید جلو بشینه که مبادا به تیلیش قباش بربخوره خانوم.اصلا یه وضعی خواهر دلم خونه...فقط دعا کنید برام بمیره تا خلاص بشم ازدستش.من دیگه رفتو امدمو کم کردم ببره ننشو همه جا فقط زخم زبون نزنه ببرتش هر جا میخاد فتنه خانوم

من رفتم خیلی رفتم همه چیزتو میگیره زیر زربین بعد چشمک میزنه به شوهرم تا تیکه بندازه به من ...عادتشون ...

اگه مسخره کرد کلا بزن به نشنیدن. 

من یه مدت حرفای مادرشوهرم رو زدم به نشنیدن اینقدر جواب ندادم و نشنیدم که همه متوجه شدن، آخرش یه روز شوهرم گف میشه از این به بعد جواب بدی، کلا خودش فهمید دارن چکار میکنن. 

یام چشمک زد بگو ای وای چرا چشمتون میپره 

تازه علاوه براینها یواشکی ۱تومن ۲تومن از شوهرم میگسره...رستوران باید هرهفته ببرتش پارک بستنی بندی... ...

اینها بچشون رو جزو اموالشون میدونن و امول بچه هم اموال خودشونه . شما مفت خور اضافی هستی که داری مال اون خانم رو میخوری .  

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
مشکلم اینه یواشکی  داره رو مغز شوهرم کارمیکنه ...جلو من اگر میگفتک پارش میکردم

تو فقط و فقط خودت باش. 

شوهرت عقل داره میبینه تو اصلا فرق داری با چیزی که بهش میگن پس میفهمه اشکال کار کجاست 

اینها بچشون رو جزو اموالشون میدونن و امول بچه هم اموال خودشونه . شما مفت خور اضافی هستی که داری مال ...

دقیقا یکبارم بهم کفت مفت خوراضافی..چرا اینهارونشناختم چرا بعدازدواج خودشونو نشون دادن وگرنه محل سگ نمینداختم بهش

ببین مادر شوهرت هر وقت کاسه به دست اومد یک چیز کم مثل یک لقمه نون و پنیر یا دو تا دونه گیلاس یا یک قاچ کوچیک هندونه بزار تو کاسه اش و بگو خدا بده .... ما هم همین را خوردیم گاهی هم هیچی نده و در ضمن حتما شما هم برو ببین چی پخته ازش بگیر و بیار و بگو من حامله ام و شما باید برام چیزی بپزی ..... باید پر رو باشی 

دقیقا یکبارم بهم کفت مفت خوراضافی..چرا اینهارونشناختم چرا بعدازدواج خودشونو نشون دادن وگرنه محل سگ ن ...

هر وقت بهت گفت بگو وظیفه قانونی پسرت هست برای من خرج کنه وگرنه می تونم ازش شکایت کنم ولی اگر به تو چیزی نده دستت هیچ جا بند نیست چون هیچ وظیفه ای در مقابلت نده و اینایی که به تو میده مثل صدقه می مونه می زارم بده برای رفع درد و بلا ..... آدم بی تربیت لایق هر حرف و توهینی هست .