این بشر انقد سنگدل و تنبل و دروغگوئه که من خودم بعضی وقتا شاخ درمیارم از کاراش،من شاغلم ساعت ۴میرسم خونه و هم اینک باردارم،میرسم خونه شام میپزم واس روز بعد نهارمون هم میذارم این هرشب میاد درمیزنه از من غذا میخاد،یکبار نیومد بگه تو بارداری خودشم پرخطر ساعت۴میرسی من برات غذا بیارم،دگ حرصم گرفته وقتی میاد در میزنه ظرفش تو دستش که غذا بدم میخام سرمو بکوبم به دیوار
به نظرم توام پا به پای شوهرت برو اگه اون یه بستنی سفارش داد تو حتما دوتا بگیر
من رفتم خیلی رفتم همه چیزتو میگیره زیر زربین بعد چشمک میزنه به شوهرم تا تیکه بندازه به من ...عادتشونه مسخره کنن که اعتماد ب نفس طرفو خورد کنن..خونشون باید عین کلفت چایی دم کنی ظرف بشوری نکردی کتک کاریه...خب ننشون پرشون کرده..بیرون که میری همین وضع بدتر انگار ننشو باید ببریم بیرون کلفتی کنیم...منم ۷ماهه کوتاه اومدم...۳تا پسر داره اون دوتا خیلی مرموزن عین خودش ننشو میندازن توماشین ما اینم باید جلو بشینه که مبادا به تیلیش قباش بربخوره خانوم.اصلا یه وضعی خواهر دلم خونه...فقط دعا کنید برام بمیره تا خلاص بشم ازدستش.من دیگه رفتو امدمو کم کردم ببره ننشو همه جا فقط زخم زبون نزنه ببرتش هر جا میخاد فتنه خانوم
من رفتم خیلی رفتم همه چیزتو میگیره زیر زربین بعد چشمک میزنه به شوهرم تا تیکه بندازه به من ...عادتشون ...
اگه مسخره کرد کلا بزن به نشنیدن.
من یه مدت حرفای مادرشوهرم رو زدم به نشنیدن اینقدر جواب ندادم و نشنیدم که همه متوجه شدن، آخرش یه روز شوهرم گف میشه از این به بعد جواب بدی، کلا خودش فهمید دارن چکار میکنن.
ببین مادر شوهرت هر وقت کاسه به دست اومد یک چیز کم مثل یک لقمه نون و پنیر یا دو تا دونه گیلاس یا یک قاچ کوچیک هندونه بزار تو کاسه اش و بگو خدا بده .... ما هم همین را خوردیم گاهی هم هیچی نده و در ضمن حتما شما هم برو ببین چی پخته ازش بگیر و بیار و بگو من حامله ام و شما باید برام چیزی بپزی ..... باید پر رو باشی
دقیقا یکبارم بهم کفت مفت خوراضافی..چرا اینهارونشناختم چرا بعدازدواج خودشونو نشون دادن وگرنه محل سگ ن ...
هر وقت بهت گفت بگو وظیفه قانونی پسرت هست برای من خرج کنه وگرنه می تونم ازش شکایت کنم ولی اگر به تو چیزی نده دستت هیچ جا بند نیست چون هیچ وظیفه ای در مقابلت نده و اینایی که به تو میده مثل صدقه می مونه می زارم بده برای رفع درد و بلا ..... آدم بی تربیت لایق هر حرف و توهینی هست .