این بشر انقد سنگدل و تنبل و دروغگوئه که من خودم بعضی وقتا شاخ درمیارم از کاراش،من شاغلم ساعت ۴میرسم خونه و هم اینک باردارم،میرسم خونه شام میپزم واس روز بعد نهارمون هم میذارم این هرشب میاد درمیزنه از من غذا میخاد،یکبار نیومد بگه تو بارداری خودشم پرخطر ساعت۴میرسی من برات غذا بیارم،دگ حرصم گرفته وقتی میاد در میزنه ظرفش تو دستش که غذا بدم میخام سرمو بکوبم به دیوار
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تازه علاوه براینها یواشکی ۱تومن ۲تومن از شوهرم میگسره...رستوران باید هرهفته ببرتش پارک بستنی بندی...من ۷ماهه عروسی کردم یک تفریح دونفره به دلم مونده...بنده حدا برو خدا روشکر کن مادرشوهرت خیلی سیاستش کمه که کاسه به دست میاد خونتون کاش درد منم این بود.شوهرم همه کاری میکنه براش اونروز گفتم خب توکه هیچی کم نمیزاری براش لاقل شبها هم توبغلش بخاب دیگه زن میخاستی چکار
اگه همیشه میاد عزیزم بعضی وقتا بگو میخوایم حاضری بخوریم هنوز چیزی نذاشتم یا بگو من خوردم چیزی ندارم الآن همسرمم بیاد تخم مرغ داریم باردارم حال نداشتم بپزم و ایناا چن بار بی غذا بمونه درست میشه ولی اگ ندرتا این کارو انجام میده اشکال نداره میوه خواست زیاد بود چن تا دونه بده نداشتنی بگو مخواستم بیام از شما بگیرم چیزی ازت برد عصرش یا فرداش بهونه کن لازم دارم بگیر من بودم ی وقتاییم میرفتم میگفتم غذا اگ داری یکمم برا من بیاری حالت تهوع داشتم نتونستم بپزم یا میوه داری یکمم ب من بدی دلم مخواد ی مدت بعد خودش ب زبون میاد
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜