2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرم بگم براتون هنگ‌کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 125 پست

مال من ازتوبدتره پسرارو مجبور کرره هفته ۲روز تاشب دراختیارش باشن عروسهاهم کلفت ...بعدش اونقدر غیبت منو پیش شوهرم میکنه که شوهرم وقتی میادخونه کلا دعوامون میشه.هر هفته ۲بار هر وقتم میره میاد دعوامون میشه من اصبا کاریش ندارم الکی گیر میده مادرشوهر من فاجعه قرن ۲۰۲۳ هست خدایا هرچه زودتر از رو زمین مهوش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونم باور کنم ، مگه میشه

بخدا راست میگم،انقد اعصابم داغونه که نگو،هرروز هرشب میاد در میزنه،اونروز مادرم از ترکیه سوغاتی آورده باقلوا اینا امده ی ظرف دستش به ماهم بده،مادرم هنگ کرد

مشاور تحصیلی و کنکوری

شوهرت چیزی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای مردم چطوری از گلوشون پایین میره 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بهونه بیار بگو امروز غذا درست نکردم

یام درست نکن بعضی روزها یچیز اماده ای همون موقع درست کنید ،میوه هم خودت باید تو این دوران حاملگی زیاد مصرف کنی

پنهون کن بگو ندارم.

از سرش میوفته

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
بهونه بیار بگو امروز غذا درست نکردم یام درست نکن بعضی روزها یچیز اماده ای همون موقع درست کنید ،میوه ...

دیروز پاشدم هرچی میوه بود از عمد لواشک کردم که دگ نخاد

مشاور تحصیلی و کنکوری