2777
2789
عنوان

اونایی که لیزررفتین میشه بیاین

168 بازدید | 21 پست

سلام من فردامیخوام برم لیزر ولی خیلی دودل شدم انقدر خیلیا بهم گفتن تاثیرنداشته رومن وفلان میشه شماازتجربتون بگین؟بعد من قبل بارداریم موهام خییییلی زیاد بود ازوقتی پسرم دنیااونده کلی کم شده اکه لیزرکنم بعدتموم شدن شیردهیم اونابرنمیگرده؟

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ببین کندلا و دایود برا موهای ضخیم مث بیکینی زیربغل بهتر جوابن 

برای موهای عادی مث دست کمر رون و..اون دستگاهای قدیمی ک ژلی هستن بهتر جواب میدن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کندلا و دایود برا موهای ضخیم مث بیکینی زیربغل بهتر جوابن  برای موهای عادی مث دست کمر رون ...

شمارفتی؟براروی کمروایناام جواب میده؟

نه خودم نتیجه گرفتم نه خواهرم 

وااای چرا چندجلسه رفتین؟من اینجایی که پرسیدم هرکی رفته خیلی راضی بوده مگه کسایی که مشکل هورمونی داشتن

ببین چیری به اسم جلسه اخر لیزر وجود نداره، یه درصدی از موها در میاد که بعد از اتمام جلسات باید هرچندوقت یکبار بری شارژ

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
وااای چرا چندجلسه رفتین؟من اینجایی که پرسیدم هرکی رفته خیلی راضی بوده مگه کسایی که مشکل هورمونی داشت ...

والا نه من نه خواهرم هیچکدوم هیچ مشکلی نداریم

۱۳ جلسه رفتم با دستگاه الکساندرایت دکا

خواهرمم با یه دستگاه دیگه رفت اسمش یادم نیست

حالا هزینه اش به کنار حیف اون وقتی که سر لیزر رفتن هدر شد

شمارفتی؟براروی کمروایناام جواب میده؟

من بیکینی زیربغل با کندلا رفتم الان جلسه ششممه خیلی راضی بودم

قبلا جاهای دیگمو با دستگاه ژلیا رفتم اونم جواب بود ولی بخاطر جا بجایی دیگ نرفتم

ولی حتما کلینیکهای معتبر برید ک با توجه ب پوست و موتون لیزرتون کنن ن با هردستگاهی

مثلا من خودم موهای اطراف صورت و پشت لبمو با ژیلت زده بودم بیشتر بشن بشه لیزر کرد ولی اپراتورش بهم گف با کندلا صورتتو لیزر نکن خودم بهت میگم جواب نمیگیری

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین چیری به اسم جلسه اخر لیزر وجود نداره، یه درصدی از موها در میاد که بعد از اتمام جلسات باید هرچند ...

میدونم ولی من چندنفریودیدم رفتن خیلی بهترازاین وضع الانه حتی یه روزم موهای بدن من بعد شیو تمیز نمیمونه