2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

121 بازدید | 18 پست

عزیزانی ک پیرا پزشکی خوندید بین پرستاری و دامپزشکی ازاد و بهداشت عمومی دولتی کدوم از بابت اینده کاری بهتره؟ فرهنگیان هم هست .شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید😢

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا هیچکس با بهداشت مواقق نیست ب نظرتون؟

تو یسری رشته ها اگر میخوای به جایگاه خوب برسی باید خودت رو از بقیه متمایز کنی و واقعا درس بخونی نه اینکه صرفا دانشجو باشی

بهداشت هم اگر تا دکترا ادامه بدی فرصت های خوبی سراغت میاد ولی اگر فکر استخدام و امنیت شغلی و حقوق ثابت هرچند کم هستی سمتش نرو چون یکمی اشباعه

تو یسری رشته ها اگر میخوای به جایگاه خوب برسی باید خودت رو از بقیه متمایز کنی و واقعا درس بخونی نه ا ...

کاملا درسته. ن اتفاقا بحث ادامه تحصیل و حتی مهاجرت برام خیلی  مهمه، من  صرفا میخوام امسال ی رشته ای انتخاب کنم تا سال بعد. واسه همین ترجیح میدم ی رشته دولتی برم.برای مهاجرتم بهداشت هم تمیزه هم راحت میشه اپلای کرد باهاش. 

سلام و احترام وقت بخیر  همه این رشته ها یکسری شرایط دارند ... مهم هدف شماس و خواستتون از آیند ...

شما دانشجوی دندان هستید؟ میتونم چند سوال بپرسم ازتون خصوصی؟