2777
2789

چون من ۸۰ درصد کاربرای متاهل اینجا رو میبینم شرایط زندگیشون اصلا خوب نیست! شوهر و خانواده شوهر ی روز خوش برا طرف نداشتن بعد میگی مشاور میگه شوهرم نمیذاره 

میگی طلاق میگه وای نه به هیچ وجه شرایط طلاق ندارم😑😑😑 

بعد تیکر بارداری داره و میخواد حتما ی بچه هم ب این زندگی زیبا اضافه کنه 🤦🏻‍♀️ 

ب شوهرشم شک داره و میخواد امتحانش کنه

حالا طرف خیانت کار هم باشه شما ک کاری از دستت برنمی‌اد فقط بیشتر عذاب میکشی

اینجور وقتا بی خبری بهتر نیست ؟

وقتی همه ی راه ها بن‌بسته؟🙄

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11824967/خیال-پردازی بااحازه  میشه خانوما راهنمایی ...

تا حالا ندیدم کسی لینک بذاره تو تاپیک بقیه و کاربرا برن تو تاپیکش 🤷🏻‍♀️

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

نمیدونم این چ کرمیه که ما زنا داریم،دقیقا وقتی شرایط طلاق و جدایی نیس و یا خود فرد بخاطر عشق و وابستگی نمیتونه جدا شه بهترین کار سکوته،بفهمیم که چی بشه واقعا🥲

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
نمیدونم این چ کرمیه که ما زنا داریم،دقیقا وقتی شرایط طلاق و جدایی نیس و یا خود فرد بخاطر عشق و وابست ...

دقیقا واقعا خیلی سخته سر تاپیک بعضی کاربرا حرص نخورم اینه ک دیگه نمیخوام از این ببعد تاپیک خیانت بخونم 

دقیقا واقعا خیلی سخته سر تاپیک بعضی کاربرا حرص نخورم اینه ک دیگه نمیخوام از این ببعد تاپیک خیانت بخو ...

تازه بعضی وقتام خودمون طرفو به سمت خیانت سوق میدیم اینقد ازش بازجویی میکنیم و وارسیش میکنیم

تازه بعضی وقتام خودمون طرفو به سمت خیانت سوق میدیم اینقد ازش بازجویی میکنیم و وارسیش میکنیم

درسته همینه

اینم در نظر بگیریم آدم هیچ وقت ایرادهای خودشو نمی بینه خیلی دوست دارم این کاربرایی ک خودشون مظلوم عالمن شوهرر و خانواده شوهرشونو ببینم و حرفای اونا رو هم بشنوم:)

خیلی درست گفتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
درسته همینه اینم در نظر بگیریم آدم هیچ وقت ایرادهای خودشو نمی بینه خیلی دوست دارم این کاربرایی ک خو ...

دقیقاااااااا ما حواسمون نیس که ایراد داریم

خیلی درست گفتی

چون با این آدما زندگی می کنم خیلی زیاد می فهممشون:)