2777
2789
عنوان

رفتن به کربلا با بچه ۴ ساله

753 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

ببخشید من واقعا نیاز دارم کسایی که با بچه رفتن کربلا اربعین راهنماییم کنن.

اصلا میشه رفت؟سخت نیست؟چیا بردارم؟

خودم دو دلم هم دوست دارم هم دوست ندارم برم و دستو پاگیر باشم با بچه

بنظرتون سخته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کار میشه الان خیلی ها میان میگن ما با بچه ۴ ماهه رفتیم 

اما واقعا اگه بچه ات برات مهمه نرو اونجا امکانات نداره بهداشت نداره نبین مردم میگن همه چیز هست درسته خوراکی هست اما نه مناسب بچه 

در حالت عادی تو کل شهر یه آبسردکن ندارن تو خود حرم کلمن آب دارن برای بچه خیلی سخته هزارتا مریضی و ویروس هست هوا هم به شدت گرمه 

ایشالا بذار بزرگ تر شد برید یا اگه دوست داری این ایام رو نرو بمون هوا خنک تر شد با کاروان عتبات برو 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

کالسکه بردار تا اگه افتاب بود ی تیکه پیاده رفتی بچت اذیت نشه

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

والا چند نفر قبلا می گفتند اصلا جای بچه نیست ‌. بچه ها زودتر مریض میشن و ویروس می گیرند . اطرافیان ما برای پیاده روی اربعین زن و بچه همراه نمی برند چون میگن محیط مناسب نیست و هر جایی باید استراحت کنی و غذای بین راه بخوری 

اسی ایشالا قسمتت بشه  مادر شوهرم امروز رفت  پارسال یادمه گفت انقدر گرم بود ۵ تا بطری اب ...

پیاده رو میکردن؟

منکمیگم روزا بیشتر بمونیم موکب شبا بریم زیارت پیاده روی ام که کلا نکنیم

من رفتم

شلوغی بیش از اندازه

صف طولانیه دستشویی ها

جا و مکان آلوده

مریضی مثل اسهال و استفراغ و غیره فراوان

من خوزستانیم داریم میمیرم از گرما فلز پیشمون آب شده

عراق ک دیگه وا ویلاس

برای زیارت ک عمرا بتونی تا دم حرم بری

با بچه نمیشه رفت این موقع

بزار پاییز برو خلوت تمیز خنک