2777
2789

چرا من اینقدر دلم میخواد اینجوری بشم ولی نمیتونممم 😭😭

راه قطعی ک جواب بده سراغ ندارید؟؟؟

کار هایی ک کردم ایناست:

دوره نظم شرکت کردم 

لباس با کیفیت میخرم 

عطر و مام و دهانشویه و روتین صورت صبح و شب گرفتم گاااهی انجام میدم 

لیزر میرم 

حمام زیاد میرم نرم کنند و ماسک مو و اینا میزنم 

یه بار کاشت ناخن یه بار کاور کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیام 

ولیییییییی:

همونی بودم ک هستم ناخنام ظاهر قشنگی نداره بد رنگه دورشم پوسته پوسته میشه کوتاهشم زشته 

موهام فره فقط بعد حموم قشنگه بعدش وزو ژولیدس 

😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو که میکنی خوبه 

زیاد سخت نگیر اعتماد بنفس داشته باش

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بنظرم ك داري وسواس ميگيري نسبت ب مرتبي

خب تا ي حدي خوبه ديگه

هر كسي ي جوره

تو اينجوري نيست اينو قبول كن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
صورتم هنوز جوش میزنه ابروهامو دیر به دیر میرم اصلاح  خیییلی احساس شلختگی دارم  خونمم ک ...

ذاتی باید باشه یا اینکه خیلی رو خودت کار کنی. من بسیار مرتبم. اتفاقا لباسهای معمولی و نه خیلی گرون، میخرم ولی همیشه مرتب هستم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
😂😂😂با دو تا بچه دوس پسر بگیرم 

بابا بچه داری حقققق داری

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...