2777
2789
عنوان

اگه ی پسری باره دوم ….

1010 بازدید | 59 پست

ی پسررو یکبار دیدم باهم رفتیم بیرون یک ماهه چت می‌کنیم به من درخواست اینکه خونشون برمو داد منم اوکی نبودم دوس نداشتم خونشون برم گف مامانم اینا دیگه نمیرن مسافرت بیا پیش هم باشیم منم کمرنگ شدم دیدم جواب منفی ازم گرفت تغییر کرد 

بعد امروز که قرار بود برم پیشش بهش زنگ زدم حالشو بپرسم محل سگ بهم نداد 

شما جای من بودین چه فکری میکردین کل هفته باهم خوب بودیم 🤦‍♀️

به نظرتون شخصیت خودمو‌ له نمیکردم میرفتم خونشون مثل این آدم هولا حتی اگه مامانش اینا دیگه ام نرن مسافرت حداقلش خودمو خراب نکردم 

به نظرتون دوباره بهم پیغام میده ؟؟؟

اعصابم خورده 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11818622&slug=&postId=306115510

لطفا گزارش بدید بترکه دعا تون میکنم

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری که ماه اول پیشنهاد خونه خالی بده کنسله و لا..ه تماااااااام. حداقل شش ماه حفظ ظاهر کنه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.