2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33534 بازدید | 269 پست
خداراشکر دستش سبک بوده که زودازدواج کرده من دستم سنگینه😔😔😔

نه عزیزم انرژی منفی نده 

من به چند نفر گفتم برای همشون گرفت 

نگران نباش و امیدوار باش

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ختم فکر کنم ۲۱روزه سوره طه با اعتقاد بخون

چله حشر برای حاحت روایی مجربه

از حضرت فاطمه کمک بخواه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

معذرت خواهی نمیکنین ؟ یا یه چی براش بخری؟

چرا تقریبا اکثر کارای بابامو براش انجام میدم . حتی شده کار واخب خودمو میدارم کنار اگه دختر بخواد بره حتما حتما همراهش میرم .مامانم هم سعی میکنم تو خونه کار کنم . اما هدیه نه قبلا همیشه براش هدیه می‌خریدم تا اینکه ی بار دیدم هدیه رو داده به خواهرم ی بار هم هدیم رو پس داد دیگ هییییچ وقت براش چیزی نمیخرم . 

[QUOTE=306213194]ببخشید متوجه ربطش نشدم ؟ خب معنی سوره ها ربطی به  دیگه اینطور شنیدم' حالا شما ...

نه عزیزم من صددر صد اعتقاد دارم 

فقط گفتم منظورتون رو ازاینکه گفتین به معنا توجه کنم نفهمیدم

وگرنه مطمئن درسته 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
فکر نکنم کسی به اندازه من دعا و نماز خونده باشه  توی مفاتیح هرچی نوشته انجام دادم  انواع ...

عزیزم بقیه را ناامید نکنیم♥️🌺🤍در ضمن خدا بی جواب نمیذاره،درسته همون حاجت نگرفتی که ان شالله اونم میگیری  ولی یکم دقیقتر شو ببین کجا ها بوده دستت رو گرفته 

گلم هیچ کس با سوره ازدواج نکرده  بیخیال این مزخرفات  تو اجتماع باشی  کارت حله  ...

گلم شمام اصلا طرز گفتنت خوب نیست شما سمت قران رفتی و کمکت نکرده واقعا ؟؟ بعدشم هر کسی سمت قران بره حتما قران کمکش میکنه و بهترین چیزی رو نصیبش میکنه حالا چه بوده ی ماه چه بعده ۱۰ سال 

شما اگ سمت قران بری و توسل کنی بهش دیگ هیچوقت اینجوری نمیگی ب خود خدا قسم ک ی دخترو میشناسم ازش معجزه گرفته اونم چ معجزه هایی، ، عزیزم شما خودت اگ نمیخونی خواهشا دیگران رو هم از این کتاب پر از خیر و برکت دور نکن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
فکر نکنم کسی به اندازه من دعا و نماز خونده باشه  توی مفاتیح هرچی نوشته انجام دادم  انواع ...

شما چن سالته؟ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نه عزیزم انرژی منفی نده  من به چند نفر گفتم برای همشون گرفت  نگران نباش و امیدوار باش

همه بهم گفتن حتی بابام اما دستت دردنکنه که گفتی حتما انجامش میدم الهی خیر ببینی عزیزم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چرا تقریبا اکثر کارای بابامو براش انجام میدم . حتی شده کار واخب خودمو میدارم کنار اگه دختر بخواد بره ...

گل خوشحالش میکنه؟ چیزی که خوشحالش می‌کنه براش بگیر 

یه چی که فقط خودش بتونه استفاده کنه نتونه بده به بقیه 

یه چی که لازم داره بعدا نتونه کم ارزش نشون بده هدیه رو 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من حدیث شریف کسا میخوندم روزانه و با توجه ازدواج کردم ولی انتخاب خوبی نکردم تورو خدا تو‌کار خدا دخال ...

این که دخالت نیست، در خواست و خواهشه از خدا، اون که شما میگید وقتیه زوررری از خدا چیزی بخواهیم که مصلحت نباشه،برای همین میگن آخر دعا ها بگید هر چی صلاحمه و بهترین صلاح و.. از این حرفها

ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا قسمت من را هم برسون اما خبری نیست 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم