2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33555 بازدید | 269 پست
اونام یجایی بالاخره زندگیشون گیر می‌کنه شاید الان متوجه نشیم ولی بعد چندین سال یه چی که خیلی مهم باش ...

فعلا که رو به پیشرفتن من زندگیم ۱۵ ساله نابود شده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گاهی با مامان و بابام رفتارم تند میشه البته با مامانم بیشتر . اونم چون واقعا تحملم تموم شده ...

معذرت خواهی نمیکنین ؟ یا یه چی براش بخری؟

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
نماز واجب شون رو که نمشه هدیه کرد' اما در کنارش میشه مثلا یه دو رکعتی هدیه بدن به ائمه علیه السلام&n ...

اره عزیزم. این رو در پی پیام قبلم نوشتم که گفتم نماز شب بخونن

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
نه اصلا نمیشه  فقط با وضو رو به قبله  بعدش تاش کن بذار تو کبفت همیشه هرجا میری همراهت با ...

خداراشکر دستش سبک بوده که زودازدواج کرده من دستم سنگینه😔😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

فرقی نداره معمولا به هرکی گفتم با خودکار نوشتن 

مرسی دوستم.فقط توکیف پول اوکیه؟یابایدتوجیب لباس باشه که همراهت باشه چون بالاخره سرکار ازاین ساختمون به اون ساختمون بدون کیف میریم میایم 

نه همون روز 13تا قبل غروب باید کارتونو انجام بدین یادتون باشه مثلا صبح برین یا عصر نباید برسه به غرو ...

اینم فک کنم خرافاته اصلا نشنیدم من همینجا میگن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

فکر نکنم کسی به اندازه من دعا و نماز خونده باشه 

توی مفاتیح هرچی نوشته انجام دادم 

انواع نماز هارو خوندم 

هر دفعه میرفتم برای نماز ۲ ساعت طول میکشید

ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد😔

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
مرسی دوستم.فقط توکیف پول اوکیه؟یابایدتوجیب لباس باشه که همراهت باشه چون بالاخره سرکار ازاین ساختمون ...

نه عزیزم فرقی نداره کجا باشه فقط همراهت باشه تو جیب یا کیف یا هرجا 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

[QUOTE=306213194]ببخشید متوجه ربطش نشدم ؟ خب معنی سوره ها ربطی به 

دیگه اینطور شنیدم' حالا شما به نیت خیر  بگیر یه سری به دو نفر گفتم یه هفته بعدش خواستگار گیرشون اومد

(بستگی به اعتقاد خودمون داره)

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
تلقین نکن 

تلقین نمیکنم اماهمه بهم گفتن حتی بابام

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم