2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33684 بازدید | 269 پست
وای مرسی عزیز دلم🙏♥️ببین درست فهمیدم: شب چهارشنبه (سه شنبه شب) ۲بار یاسین. شب پنج شنبه(چهارشنبه ش ...

همش درس بود ولی روز جمعه دیگ آخرشه و ۴ بار یس بخون دیگ شنبه نداره

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه گفتن واسه طرف مقابلت باید ی چیزی بگیری در هر صورت مهم نیت بوده 😁

🤣🤣 عززززیزم  اون ختمی ک بالا گفتم بگیر انشالله ب امید خدا و زیر سایه ی آقا در خیر ترین حالت ممکن ازدواج کنی خواهری 

🤣🤣 عززززیزم  اون ختمی ک بالا گفتم بگیر انشالله ب امید خدا و زیر سایه ی آقا در خیر ترین حالت م ...

💗💗😘

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
خواهش میکنم ع❤ انشالله حاجت رواشی گلم

سلام دو سوال میشه راهنمایی کنید دقیقا درنیت ختم قرآن چی بگیم

من همش فک میکنم نکنه طرز نیت و دعا کردنم مشکل داره

سوال دوم من الان دارم سوره بقره رو ختم میکنم ایرادی نداره که همزمان باشه؟

تشکر بانو

بچه ها میشه واسه ازدواج و خوشبختی منم دعا کنین قفل بزرگیه که کلیدش فقط دست خداس 

منم چندبار چله و ذکر گفتم خواستگار چنتا داشتم اما به سرانجام نمیرسه همیشه دعام اینه خدایا اونیکه واقعا میخواد شوهرم بشه بفرس برام نه اینکه خواستگار داشته باشم و به هیچ جایی نرسه 

انقدر اعصاب خوردیه خواستگار میاد ذوق میکنی خانوادت خوشحال میشن و هیچی نمیشه من که دیگه کامل ناامید شدم از ازدواج‌😕🙁

میشه توضیح بدی عزیزم

دورکعت نماز 

در رکعت اول بعد از حمد۱۰۰ مرتبه سوره قدر 

در رکعت دوم بعد از حمد ۱۰۰ مرتبه سوره توحید و بعد سلام نماز 

من خودم ۱۴ روز خوندم جواب گرفتم

اره عزیزم بله امروز قران اول رو ختم کردی فردام قران دوم رو شرو کن ،،، در ایام پری هم میشه قران خوند ...

به کسی که ازت سوال کرده بگو باید ببینه مرجعش چی میگه من شنیدم بعضیا گفتن فقط همون آیه رو نخون بعضیا گفتن اون سوره رو نباید خوند

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به کسی که ازت سوال کرده بگو باید ببینه مرجعش چی میگه من شنیدم بعضیا گفتن فقط همون آیه رو نخون بعضیا ...

والا ی طلبه گفت ک اون سوره رو نباید خوند