2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33654 بازدید | 269 پست
بخاطر چیشو نمیدونم شابدم تصادفی بوده ولی چیزی که ما دیدیم هرکی بااین چله ازدواج کرده خوشبخت نشده

عزمزمه سوره های خدا همشون پر از خیر و برکت هستن این چ طرز فکریه آخه یکیم دیدم میگفت می‌ترسه سوره طلاق بخونه ک نکنه از شوهرش جدا بشه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خب اون روشی ک من گفتم رو بخون ۲ بار ختم کن بار سوم رو بزار برا بعده عقد 

چشم میخونم فقط ی سوال عزیزم قرآن اول را که ختم کردم تموم شد فرداش ختم جدید قرآن را شروع کنم؟دوران پریودی گناهس نمیشه قرآن خوند طوری نیس نخونم یا حتما باید هرروز بخونم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♥️♥️🌄

😍🥰😘😘😘😘

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

عزمزمه سوره های خدا همشون پر از خیر و برکت هستن این چ طرز فکریه آخه یکیم دیدم میگفت می‌ترسه سوره طلا ...

عزیزم منم یه حاجت دیگه دارم میتونم بخونم،و اینکه میشه یه دور کامل بگی چه جوریه،زیاد متوجه نشدم,شرمنده🙏

عزیزم تو این ختم سعی کن ا آقا بخوای کبرات دعا کنه بزودی همسری نصیبت بشه ک خودش برات بپسندا و مناسب ب ...

مرسی دوستم خیلی لطف کردی حتمامیخونم حاجت رواشی مهربون که بهمون یاددادی

عزمزمه سوره های خدا همشون پر از خیر و برکت هستن این چ طرز فکریه آخه یکیم دیدم میگفت می‌ترسه سوره طلا ...

این چیزیه که دیدم و بهتون گفتم 

دیگه شما هرجور دوس داری برداشت کن هر چله ای دوست داری بگیر 

چشم میخونم فقط ی سوال عزیزم قرآن اول را که ختم کردم تموم شد فرداش ختم جدید قرآن را شروع کنم؟دوران پر ...

اره عزیزم بله امروز قران اول رو ختم کردی فردام قران دوم رو شرو کن ،،، در ایام پری هم میشه قران خوند فقط ۴ سوره ک سجده واجب دارن رو نخون گلم بقیه اش مشکلی نیست 

مرسی دوستم خیلی لطف کردی حتمامیخونم حاجت رواشی مهربون که بهمون یاددادی

خواهش میکنم عزیزم ،، الهی امین ، انشالله شمام حاجت روشین در خیر ترین حالت ممکن 

اره عزیزم بله امروز قران اول رو ختم کردی فردام قران دوم رو شرو کن ،،، در ایام پری هم میشه قران خوند ...

چشم عزیزم الهی هر چی میخای خدابهت بده خیلی ممنون عزیزدلم😍🥰😘😘😘😘❤️❤️