2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33534 بازدید | 269 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزمزمه اگ اینکارو میکنی حتما منتظر لطف خدا باش خدا لطف و رحمتش خیییلیی زیاده قران هم بخون و توسل ب ا ...

درسال چندبار قرآن ختم میکنم به امام زمان هم ۴۰روز متوسل شدم قبل محرم اما خبری نشد

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بخاطر چیشو نمیدونم شابدم تصادفی بوده ولی چیزی که ما دیدیم هرکی بااین چله ازدواج کرده خوشبخت نشده

آهان ممنون گفتی گلم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها خواهش میکنم فقط به خدا مسقیم متوسل بشید  از خودش بخوایید تو نماز تو قران همیشه خدارو در ...

واسطه قرار دادن اشکالی نداره تا جایی که من میدونم مثلا امامی شهیدی خدا خودش باید بخواد حاجت بده یا نه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بخاطر چیشو نمیدونم شابدم تصادفی بوده ولی چیزی که ما دیدیم هرکی بااین چله ازدواج کرده خوشبخت نشده

چون نباید چیزیو به زور از خدا بخای 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
فدات شم مهربونم حتما.فقط اگه کسی رودوست داشته باشم بخوام اون باشه چی بازم این ختم جواب میده؟

عزیزم تو این ختم سعی کن ا آقا بخوای کبرات دعا کنه بزودی همسری نصیبت بشه ک خودش برات بپسندا و مناسب باشه چون آقا امام زمان پدر مان و پدرا هم برا دخترشون بهترین چیز رو میخوان ، و میتونی اینجوری هم از آقا بخوای ک برات دعا کنن ک در خیر ترین حالت ممکن ب اون شخصی ک دوسش داری برسی بزودی ،، انشالله حاجت روا شی گلم  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
درسال چندبار قرآن ختم میکنم به امام زمان هم ۴۰روز متوسل شدم قبل محرم اما خبری نشد

خب اون روشی ک من گفتم رو بخون ۲ بار ختم کن بار سوم رو بزار برا بعده عقد 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
لطفاً اگر حاجت گرفتی ،منو هم تگ کن،خوشحال میشم،

چشم حتما بهت میگم عشقم