2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستای خانمش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 137 پست

عزیزم میشه بگی جرا تو باهاش نمیری 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
قبلا کرونا گرفتی؟؟؟  شاید رو‌مشامت تاثیر گزاشته بویاییت رو از دست دادی  وگرنه بو خیان ...

ببخید منظورم خیانت جنسیه 

شوهرم میگه من روابط اجتماعی باد نیستم 

من ادم به دورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده هست و انقدر میره میگرده  شانس اوردی افسرده هست وگرنه  تعداد دوست دختراش بیشتز بود. ...

بیشتر محبت کنه؟بابا از محبت زیاد و سادگی استارتره که این ادم اینجوری شده

لابد محبت کنه که اقا دور برداره بگه ببین این کارارو باش میکنم باز محبت میکنه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
همه مردا وقتی خیانت میکنن زنشون به روشون بیاره  بدتر عصبی میشن و میندازن گردنه زنه که تو مشکل ...

غلط کردن 

ای کاش اینارو میدادن دست من

با اره برقی نصفشون میکردم

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 

بنظر من اسی تو خودت را خیلی خار ودلیل کردی شوهرت هم این موضوع را نردبانی کرده وایه گنده کاری خودش .یعنی چی نمیتونم جدا شم ما زندگی می‌کنیم تا به آرامش برسیم وقتی تفاهم و..تو زندگی نیست یعنی تو یه برده ای که داری فقط باب میل اون میسازی .در ًمن خودت رو گول نزن صدرصد مردی که خیانت کرده الان هم مجدد داره میکنه

من رهاش کردم  میگم به درک  هر غلطی بکنه فقط منو زجر نده  کتک نزنه  دادنزنه&n ...

خب خودت متوجه نیستی شاید رو مخه این بودنت و تظاهر به نبودنت 

یه طرفی بشو دیگه 

با خیانت همزمان نمیشه زندگی کرد یا معمولی باش بگو بخند بگرد و رهاش کن تو ذهنت و زجر نکش از رفتارش یا رهاش کن و برو جدا شو اگه شرایط جدا شدن رو نداری یه پیشنهادی ام دارم برات سعی کن ببخشیش تو دلت قبول کن بیماره مشکل داره و  از کودکیش ازار دیده که الان اینجور با توجه گرفتن از زنها میخواد خودشو اروم کنه البته بخشیدنش ام به حرف نیست اونم روش داره 

ببخید منظورم خیانت جنسیه  شوهرم میگه من روابط اجتماعی باد نیستم  من ادم به دورم

تو مگه پیشش هستی که کنتور بندازی ببینی خيانت جنسی  کرده یا.....وقتی با زنی بیرون میره تو را هم نمی‌بره قطعا ارتباط جنسی هم دارن

تاپیک هاتو خوندم 

تحمل شخصی که اسکیزوفرنی داره خیلی سخته 

احتمالا داروهاشم یا نمیخوره یا نامرتب میخوره 

دیوونه ای ازش بچه دار بشی 

اگر بجه داری بردار فقط فرار کن اینارو مادرو پدرشون هم نمیتونن تحمل کنن 

بچه ات بزرگ بشه داغون میشه زیر دست این پدر

اره  حتی با خواهر و خاله و برادرم و....... به همه چیم شک داره

چون خودش هر غلطی میکنه فکر میکنه تو هم مثل خودش هرزه ای برای خودش روشن فکره به تو میاد اونجوری میگه، من خودم به شخصه نمیتونم تحمل کنم، چه قشنگ هم خوشو توجیح میکنه خوبه والا. 

جنسی نیست احتملا  شوهرم خیلییییی پروعه  میگه من هیچوقت کار اشتباه نکردم  تو بی ظرف ...

خیانت که فقط جنسی نیست عزیزم با نامحرما اونم متاهل میره ددر بعدشم تو ازکجا خبر داری جنسی نیست تو که ته خونه موندی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است