2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستای خانمش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 137 پست
اره  حتی با خواهر و خاله و برادرم و....... به همه چیم شک داره

خب افرین،ماشالله

زن بالغ بزرگ بچه دار کنترل میشه،شوهرش اینجوری رفتار میکنه به صورت دائم بعد میگی نمیتونم جدا شم،حتی نمیخوای قبول کنی خیانت میکنه که داره تو رو کنترل میکنه اگر خیانت نبود که تو کنترل نمیشدی،اگر خیانت نمیکرد وقتی مثل خودش رفتار میکردی مشکل نداشت،تو مادر یه بچه ای مثلا قراره بچه تربیت کنی که بتونه حقشو بگیره اعتماد به نفسش بالا باشه

نگا کن ببین داری چی کار میکنی

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

عزیزم من تاپیک قبلیت رو خوندم ظاهرا مادرشوهرت مریض هست. این مریضی ها ارثی هست همسرت هم مریض هست 

اگه میتونی جدا شو

ولی اگه نمیتونی با پسرت خوش باش اجازه نده با رفتارشون شما و پسرت رو هم مریض کنن فک کن اصلا وجود نداره نذارافسرده و گوشه گیرت کنن چون پسرت هم مثل شما میشه بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر شما ۴۰ و خورده ای صفحه تاپیک داری درمورد خیانت و مشکلات روحی روانی شوهرت ...خودت میگی بیماره ولی انگار خودت باور نداری که بیماره اگه همسرت فلج بود انتظار داشتی پاشه راه بره یا بدوهه ؟؟الان همسر شما بیماره چون مادرش هم یه بیماره روحی بوده شما هم داری با موندن تو این زندگی یه بچه ی بیمار بزرگ میکنی که قشنگ این زنجیره ادامه پیدا کنه ...من حتی به سلامت شماهم شک دارم چون گفتی خودکشی کردی ...اینجا چیزی عایده شما نمیشه نمیخوای که هیچ تغییری تو زندگیت باشه حتی اروم هم نمیشی چون درد و دل نمیکنی و بیشتر مضطرب تر میشی ...یه فکری به حال خودت بکن اول خودت و درمان کن بعدم بچت و بردار و فرار کن و تو محیط امن بزرگش کن وگرنه که تا هزار سالم بمونی و هزارصفحه هم تاپیک بزنی هیچی درست نمیشه 

چطوری و کجا آشنا شدید و تو دوران آشنایی و نامزدی هم همین بود ؟!  راهنماییی کن تا باقی مجردا چن ...

پسر خالمه 

اصلا تو خانواده ما اینچیزا قابل قبول نیست 

اتفاقا خانواده هامون از نظر فرهنگ و...خیلی به هم نزدیک بودن 

ولی این نه!

من که نمیدونستم 

خیلی دوسش داشتم اونم دوستم داشت و میگه دارم 

ببین من اوایل میگفتم چه اشکالی داره روابطش بازه و.....

ولی بعد عاشق یه خانم شد که متاهل بود چند سال با هم دوست بودن و از من پنهان میکرد 

بعد گفت تو برام کم گذاشتی و....

من خر هم گفتم درست میشم بهش بیشتر محبت میکنم چون عاااشقش بودم 

اونم ظاهرا بهتر شد ولی مخفی کاریش بیشتر شده بود و همنان با دخترای زیادی در ارتباط. بود 

من فک کردم همه چیز خوبه و باردار شدم......تازه فهمیدم که ای دل غافل به کی اعتماد کرده بودم .....نه راه پس داشتم نه راه پیش 

میدونی شوهرم از دو سه سال بعد عقدمون معلوم بود چجور ادمیه ...من نمیخواستم باور کنم 

امیدوارم کسی از عشق زیاد اشتباه منو تکرار نکنه

خانوم های متاهل و مجرد که چارچوبی برای روابطشون ندارن هم لطفا این تاپیک و بخونن ببینن پشت پرده چه ادمای خطرناکی هست این مردی که جنتلمنه  بنز سوار میشه و به خودش میرسه و مخ خانومارو میزنه یه بیماره روانیه که هرشب یه مشت دارو اعصاب میخوره  و زنش و به باد کتک میگیره بوی سگ مرده میده تو خونه و هیچ مسئولیتی برا زن و بچش قائل نیس پول بنزین ماشینشو به زور جور میکنه واقعا ترسناکه شوهرت اسی من چندتا تاپیکتو خوندم 

استارتر شما ۴۰ و خورده ای صفحه تاپیک داری درمورد خیانت و مشکلات روحی روانی شوهرت ...خودت میگی بیماره ...

میدونم عزیزم 

درست میگی 

از دست کارای شوهرم افسردگی گرفتم خیلی تحت فشار میذاره منوووووو 

طلاق هم نمیده 

نه بابا  باز هم شک داره  همش میگه تو با کسی هستی

ادمهای این مدلی خودشون راهشون کجه ب بقیه شک میکنن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
دوست خانم داره یعنی چی اخه  روشنفکریم تا ی جایی

یعنی همین 

میره سوارش میکنه با هم میرن کارشونو انجام میدن بعدش هم میرسونتش 

امشب از ساعت ۵تا الان باهاش بود 

بعد به من میگه تو دیوونه ای تو روانی هستی 

باید بری پیش دکتر ررررررر که به من شک داری 

تو حال منو بد میکنی