2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستای خانمش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 137 پست
ببین یهو ۱۸ ساعت میخوابه  تو خونه عصبیه  بعد دیشب با اون خانم میخواست بره سمینار بعد ۲ ه ...

معتاد نیست؟؟ اتفاقا افسرده ها خواب شب خوبی ندارن. اگه بچه نداری حتما به جدایی فکر کن

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
آره واقعا  بنظرم دقیقا همینه !! ولی از این نظر که آقایون خب حساس ترن و اینکه ترسی ندارن!! ...

اون اقا هم ترس داره شاید،این جریانات ترس از طلاق همش واسه اینه که یارو سیب زمینیه

هی میگه شرایط طلاق ندارم،اون اقا میره میگرده خیانت میکنه اسی میگه همه چیز من تحت کنترله نمیتونم کاری کنم،بعدم میگه دلم میشکنه،خودشو توجیه میکنه که این خیانت نیست و...

سیب زمینیه دیگه،اعصاب ادم خرد میشه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستای معمولی پسر دارم ک باهم در ارتباطیم و بیرون میریم به نظرم اشکالی نداره ادم دوستای جنس مخالف داشته باشه

اما مشخصه که همشر شما داره زیاده روی میکنه شمارو نادیده میگیره و به اونا میرسه و این اصلا نرمال نیست

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ادم میمونه ولی تحملش تقریبا غیر ممکنه  یا کلا رهاش کن یا تو مغزت رهاش کن اگه تاپیکای منو ببینی ...

من رهاش کردم 

میگم به درک 

هر غلطی بکنه فقط منو زجر نده 

کتک نزنه 

دادنزنه 

ولی میبینم دروغ میگه اذیت میشم چون رو تک تک رفتارای من خساسه که اشتباه رفتار نکنمعصبی شدم دیروز باهاش حرف نزدم تا بره سر قرارش.........

اونوقت میگه رفتارت حال بهم زنه

خیانت از نظر شما چیه؟؟؟ 

با کسی غیر شما دایم در ارتباط باشه و بیرون برن سینما ! برن اسمش خیانت نیست ؟؟؟؟ 

خودت اینکارها رو متقابلاً انجام بدی میپذیره؟ 

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

بنظرم هر چه زودتر طلاق بگیری حتی بری تو پارم بخوابی بهتره اینه یک دقیقه دیگه با این آدم زیر یه سقف زندگی کنی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

فقط به اونایی که میگن تو هم دوست آقا داشته باش بهتره بگم هر کسی توان رابطه خارج از عرف با مرد غریبه نداره و با روحیه اش سازگار نیست

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

جووون مصی گشنگم🫂💛

😍😍🫂❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اعصابمو خراب کردی عه یعنی چی که نمیتونی طلاق بگیری همینه دیگه میدونه واسه خودش هر غلطی میکنه همین مونده دوستاشو بیاره خونه جلو روت هر غلطی بکنن توم بگو نمیتونم طلاق بگیرم 😡😡😡😡😡😡

چرا تو باهاشون نمیری؟  ی بار باهاش جدی حرف بزن بگو اگه من برم با چندتا مرد غریبه بیرون دلخور ن ...

بله دقیقا درسته 

میترسم از خودم هیولا بسازم از کینه و ناراحتی 

ولی میدونی چیه 

بیشتر دلم میشکنه از دستش 

من پام شکسته بود سه هفته از خونه منو بیرون نبرد یه دور بزنم 

اونوقت اینجوری میکنه